Bilete de avion de la Aeroportul Bristol (Bristol Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Bristol pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Regatul Unit, Bristol
  • Cod IATA: BRS
  • Fus orar: Europe/London
  • Longitudine: -2.7189
  • Latitudine: 51.3825

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Bristol

image

Descriere aeroport

Aeroportul Bristol datează din anul 1930, când reprezenta unul din cele trei aeroporturi existente în regiunea Marii Britanii, și este situat la 8 km de centrul oraşului, deservind în special zboruri spre vestul Marii Britanii şi sudul Ţării Galilor, dar și destinații majore din America, Europa și Asia. Acesta a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani, fiind al doilea ca mărime din Marea Britanie. De pe aeroportul Bristol, sunt transportați anual aproximativ 5 milioane de pasageri, și este cel mai aglomerat aeroport din sud-vestul Angliei.

Aeroportul Internațional Bristol reprezintă principal poartă din și spre vestul Angliei, fiind cunoscut pentru călătorii în scopuri de afaceri și de plăcere, existând mai mult de 30 de companii aeriene de linie și charter zburând spre peste 90 de destinații.

Număr de terminale

Din martie 2000, aeroportul dispune de 2 terminale.

Accesul din oraș

Drumul de acces spre Aerportul internaţional Bristol este bine semnalizat, cu mașina cea mai scurtă cale este urmând autostrada A38, cu taxiul – prin intermediul serviciul oficial de taxiuri al aeroportului, oferit de Checker Cars, cu autobuzul - Bristol International Flyer au o conexiune express între staţia Bristol Temple Meads, Clifton şi Bristol International Airport, iar cu trenul - cea mai apropiată staţie de metrou de aeroport este Bristol Temple Meads.

Știați că

În timpul celui de-a Doilea Război Mondial, Aeroportul Bristol a fost singurul aeroport civil care a rămas în funcțiune în Marea Britanie, ceea ce înseamnă că toate zborurile către Londra se dirijau la Bristol.