Bilete de avion de la Aeroportul Stansted din Londra (Stansted Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Stansted din Londra pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Regatul Unit, Londra
  • Cod IATA: STN
  • Fus orar: Europe/London
  • Longitudine: 0.235
  • Latitudine: 51.885

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Stansted din Londra

image

Descriere aeroport

Al treilea cel mai aglomerat aeroport din Londra și unul dintre cele șase aeroporturi internaționale care deservesc Greater London, Aeroportul London Stansted este situat la 48 kilometri (30 mile) nord-est de centrul Londrei, în Essex.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de un singur terminal.

Accesul din oraș

Gara Aeroportul Stansted este situată direct sub clădirea terminalului. Serviciul feroviar Stansted Express rulează la Stația Londra Liverpool Street (timp de călătorie: 50 minute; tariff - £23.40), oprindu-se la Tottenham Hale pentru conexiuni tubulare la West End din Londra. Trenurile Crosscountry operează servicii spre Midlands și mai departe. Stația de autocarese află în fața curții terminalului. National Express, servicii de transport cu autocarul, operează la Londra Victoria (A6) (timp de călătorie: 105 minute, tarif: € 10.50), Londra Liverpool Street și Stratford (A9) (timp de călătorie: 45-60 minute; tarif: £ 8.50), precum și alte destinații. EasyBus EB2 se conectează la Londra Baker Street (timp de călătorie: 75 minute, tariful: de la £ 2). Terravision Express de transfer oferă un serviciu non-stop de la Londra Victoria (timp de călătorie: 75 minute, tariful: de la £ 6). Taxiurile sunt disponibile către Londra și în altă parte, cu plecare din afara clădirii terminalului. Timpul de călătorie până în centrul Londrei este de aproximativ 60 minute, iar tariful este de aproximativ 100 de lire sterline.

Știați că

Stansted este o bază pentru o serie de mari transportatori europeni low-cost, fiind cea mai mare bază a companiei aeriane low-cost Ryanair, cu peste 100 de destinații deservite de către compania aeriană. În 2013, a fost al patrulea cel mai aglomerat aeroport din Regatul Unit după Heathrow, Gatwick și Manchester.