Bilete de avion de la Birmingham (Birmingham Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Birmingham pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Regatul Unit, Birmingham
  • Cod IATA: BHX
  • Fus orar: Europe/London
  • Longitudine: -1.7478
  • Latitudine: 52.4536

Aeroporturi apropiate de Birmingham

image

Descriere aeroport

Aeroportul Internaţional Birmingham este situat la 13 km sud-est de orașul Birmingham, deservind regiunea West Midlands din Anglia, cu zboruri interne şi internaţionale. Aeroportul oferă atât zboruri interne în Marea Britanie, cât și zboruri internaționale către destinații din Europa, Orientul Mijlociu, subcontinentul indian, America de Nord și Caraibe. După stabilirea recordului de 9.6 milioane de pasageri în 2008, numărul de pasageri a scăzut la aproximativ 9.1 milioane în 2013, ceea ce face ca Birmingham să fie al șaptelea cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie.

Printre liniile aeriene care efectuează zboruri de pe acest aeroport se află: Aegean Airlines, Aer Lingus, Air France, Air India, Air Malta, Air Transat, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Germanwings, Icelandair, KLM, Lufthansa, Monarch Airlines, Pakistan International Airlines, Ryanair, Scandinavian Airlines Swiss International Airlines, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways, Turkish Airlines, Turkmenistan Airlines, United Airlines.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de trei terminale, două terminale de pasageri conectate printr-un pasaj - pasarela Millennium, și un terminal de cargo.

Accesul din oraș

Accesul dintre aeroport și centrul orașului se poate face cu taxiul - călătoria durează aproximativ 25 de minute, cu trenul – există curse gratuite cu autobuzele Air-Rail, ce oferă legături cu cea mai apropiată staţie de tren a aeroportului Birmigham, ce face conexiunea cu staţia New Street din centru oraşului în aproximativ 2 minute, cu autobuzul - autobuzele cele mai frecvente leagă Birmingham International cu staţia New Street din centrul oraşului, sau cu autocarul -National Express operează pe distanţe lungi şi leagă aeroportul din Birmigham de alte oraşe şi de aeroporturile London Luton, London Gatwick and London Stansted.