022 844 111
bilete avion low cost

Motorul de căutare al biletelor de avion. Sistemul de rezervări Zbor.md

Orice călătorie începe cu o idee, o destinație și un bilet de avion. Zbor.md oferă clienților bilete ieftine, zboruri în toate direcțiile lumii și o deservire de calitate dictată de o experiență pe piață de peste 7 ani.

Zboruri ieftine

Operarea cu sistemele de rezervări globale ne permit să propunem bilete ieftine și cu condiții de zbor avantajoase. Peste 250 de companii aeriene sunt partenerii noștri. În acest mod, Zbor.md propune nu doar bilete avia ieftine, dar și cu tarife speciale.
Rezervarea este posibilă în timp real, iar sistemul nostru vă oferă posibilitatea de a vizualiza informațiile despre disponibilitatea locurilor.

Rezervare bilete avion

Dacă găsiți în sistema noastră un bilet avia disponibil, puteți să-l rezervați cu ușurință pentru Dvs.
Zbor.md permite rezervarea biletelor de avion și blocarea acestora până la etapa de finalizare a comenzii. Dacă întâlniți dificultăți în rezervare, apelați la serviciul nostru de consultanță care vă va ghida profesionist. Etapa de finalizare a comenzii înseamnă achitarea în întregime a sumei biletului.
Practica ne-a învățat că dacă nu găsiți biletul disponibil, e cazul să apelați la serviciul de consultanță pentru a fi incluși și în lista de așteptare pentru rezervare.
Pentru persoanele juridice, emitem în termeni optimi actele necesare pentru a înregistra procurarea biletelor de avion la contabilitatea companiei.

Achitare bilete de avion rezervate online

Biletele rezervate pe Zbor.md pot fi achitate online prin intermediul cardului bancar.
La fel, achitarea poate fi făcută prin intermediul terminalelor amplasate pe întreg teritoriul Republicii Moldova, la toate oficiile Poștei Moldova din țară sau direct în oficiile din mun. Chișinău.

Vă consultăm profesionist pentru zboruri low cost

Suntem online în regim non-stop pentru a vă asigura cele mai ieftine zboruri.
Serviciul call-centru Zbor.md vă informează obiectiv despre toate condițiile de zbor impuse de companiile aeriene. La fel, sunteți informați despre penalitățile în cazul în care schimbați data sau anulați biletul de avion.
Dacă ați luat un bilet low-cost avantajos, dar aveți necesitatea de a lua cu voi mai multe bagaje sau aveți nevoie de servicii suplimentare (bagaj în plus, animale de bord, minori sau cărucioare pentru invalizi) contactați-ne.

Oferte bilete de avion
Căutari bilet de avion
Zbor, o direcţie
133 EUR
Zboruri, Dus-Întors
493 EUR
Zbor, o direcţie
130 EUR
Zbor, o direcţie
82 EUR
Zboruri, Dus-Întors
344 EUR
Zbor, o direcţie
180 EUR
Zboruri, Dus-Întors
216 EUR
Zbor, o direcţie
164 EUR
Zboruri, Dus-Întors
418 EUR
Aferente zborurilor
Informaţii utile
Zbor.md
str. 31 August 1989, 64, Chisinau, MD-2012 R. Moldova
Luni – Vineri
09:00 – 19:00
Sâmbătă
09:00 – 15:00
Duminică
Zi liberă
+373 22 844111
Call Center
Metoda de achitare a biletelor de avion md Metoda ieftina de achitare online a biletelor air moldova Achita cu visa biletele de avion Chisinau Germania Achita online bilete de avion în Chisinau Moldova Zbor.md pe Facebook Zbor.md pe Odnoklassniki Instagram
© Zbor.md.