Zboară inteligent, plătește mai puțin.

Locațiile de plecare/sosire

Plecare

Întoarcere

Din

Către

Întoarcere

Pasageri

CĂUTARE

Tarife avantajoase

Program de loialitate!

Profită de programul de bonus Zbor.md

Câștiga Air-Coins
și economisește la zboruri
100Air-Coin= 1 eur
Bilete de avion

Bonusuri de Înregistrare

Bonusuri semnificative de 25 EUR sunt oferite la înregistrare. 2500 de puncte bonus de bun venit (= 25 euro)
Bilete de avion

Acumularea Punctelor

Clienții primesc 1% din valoarea fiecărui bilet cumpărat sau oricare alt tip de cumpărătură sub formă de puncte bonus. Bonusurile sunt calculate în euro (EUR), 100 puncte bonus = 1 euro.
Bilete de avion

Utilizarea Bonusurilor

Puteți utiliza bonusurile pentru a achita parțial prețul biletelor de avion sau a serviciilor de cazare la hoteluri. Bonusurile pot fi folosite pentru a acoperi până la 99% din prețul comenzii, iar restul trebuie plătit de către cumpărător.
Citește mai mult
Program de loialitate!

Realizări

15 ANI

de experiență

2 000 000

pasageri fericiți

mii

de aprecieri

1000+

COMPANII AERIENE

Avantajele noastre

Zbor.md

Suport 24/7 online și la telefon

Oferim asistență 24/7, astfel încât, să-ți poți rezolva rapid orice problemă sau întrebare legată de călătorii. Te asigurăm că vei dispune, la necesitate, de consultața unui agent în cazul anulării sau modificării orarului de zbor și ghidare în planificarea călătoriei. Tot ce trebuie să faci, e să apelezi la: +373 22 844 111.
Zbor.md

Motor de căutare performant

Această platformă online este ușor de utilizat pentru rezervarea serviciilor de călătorie și permite accesarea informațiilor importante în timp real + efectuarea modificărilor pentru rezervări fără probleme. Platforma este dotată cu calendar inteligent, filtre de căutare, date flexibile și recomandări de zboruri.
Zbor.md

Beneficii pentru rezervările de grup

Îți punem la dispoziție un agent personal dedicat întregului grup pentru toată perioada călătoriei. O singură persoană poate rezerva în numele întregului colectiv. Plus la toate, oferim check-in gratuit pentru tot grupul, rezervări fără nume și prenume, sprijin pentru servicii adiționale, anulare gratuită de la 10% până la 20% din numărul de locuri rezervate cu până la 6 săptămâni înainte de plecare.
Zbor.md

Asigurări pentru călătorii oriunde în străinătate

Îți punem la dispoziție o multitudine de tipuri de asigurări, printre care: asigurare medicală, asigurare de călătorie în cazul anulării zborului, asigurare de bagaj ( în cazul, în care se pierde) la preț de 1,99 EUR. Asigurările îți oferă protecție în fața unor eventuale evenimente mai puțin plăcute, care vă pot afecta cursul călătoriei.
Zbor.md

Achitare biletelor de avion rezervate online

Biletele rezervate pot fi achitate online prin intermediul cardului bancar sau prin transfer. La fel, plata poate fi făcută cu ajutorul terminalelor amplasate pe întreg teritoriul Republicii Moldova, la toate oficiile Poștei Moldova din țară sau direct în oficiul principal al companiei.
Zbor.md

Serviciul de check-in

Ia-ți zborul cu ușurință și fără griji, cu serviciul nostru de check-in convenabil și eficient! Indiferent de destinația ta și compania aeriană cu care călătorești, echipa noastră se va efectua toți pașii necesari pentru check-in. Fie că ai nevoie să obții biletele de avion, să selectezi locurile, să completezi informațiile personale sau să primești un card de îmbarcare electronic, noi suntem aici pentru a te ajuta.

Întrebări frecvente

Ne dedicăm protejării și securizării datelor dvs. personale, prevenind astfel accesul, utilizarea, modificarea sau ștergerea neautorizată a acestora. În plus, furnizăm servicii de securitate online pentru posesorii de carduri VISA și MasterCard. Sistemele Verified by VISA și MasterCard Secure Code vă oferă posibilitatea de a înregistra o parolă suplimentară pentru cardul de credit, cu scopul de a preveni achizițiile neautorizate efectuate cu acesta.
Da, cu siguranță, le denumim Conexiuni Inteligente. După ce am implementat cele mai rapide și comode metode de rezervare și achiziționare a biletelor de avion, Zbor.md introduce acum un algoritm unic care le oferă clienților posibilitatea de a combina, într-un singur itinerar, zboruri de la companii aeriene care nu au acorduri bilaterale. Aceste zboruri sunt mult mai accesibile din punct de vedere financiar, însă trebuie să luați în considerare faptul că fiecare cursă este independentă și nu are nicio legătură cu zborul următor. În cazul în care pierdeți conexiunea din cauza anulării, întârzierii sau reprogramării oricărei dintre cursele rezervate, suma plătită pentru segmentul afectat nu poate fi restituită.
Este absolut necesar să autentificați orice plată online prin intermediul unui cod de securitate, 3D Secure, pentru a finaliza tranzacția. Acest cod de securitate este expediat de către banca dumneavoastră prin SMS. În cazul în care nu primiți SMS-ul cu codul de securitate, trebuie neapărat să contactați banca emitentă a cardului dumneavoastră pentru a solicita acest cod.
Rezervarea dumneavoastră este confirmată atunci când primiți pe e-mail confirmarea rezervării. După efectuarea plății, veți primi confirmarea acesteia, iar al treilea e-mail va conține biletul electronic.
Zbor.md acceptă 5 metode de plată: Card bancar (Visa, Mastercard), Terminal de plată (QIWI, RUN PAY, NETTO PRO), Transfer bancar, Posta Moldovei, Numerar în oficiu (doar MDL)
Pentru a efectua plata prin transfer bancar, atât în calitate de persoană juridică, cât și ca persoană fizică, este necesar să tipăriți contul de plată direct din rezervarea dumneavoastră și să îl prezentați la bancă sau să efectuați transferul direct din aplicația băncii. Este, de asemenea, absolut necesar să ne transmiteți confirmarea plății după ce ați efectuat transferul la adresa de e-mail info@zbor.md.
În momentul în care aveți deja o rezervare și aveți nevoie de servicii suplimentare, cum ar fi bagajul sau locurile în avion, sau al doilea bagaj de mână (priority), este necesar să ne contactați la numărul de telefon sau prin intermediul Viber, WhatsApp sau e-mail, unde un agent vă va oferi suportul necesar.
Dacă anularea survine din partea pasagerului, aceasta poate fi efectuată numai în conformitate cu regulile companiei aeriene care operează zborul. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau prin intermediul Viber, WhatsApp sau e-mail, unde un agent vă va oferi suportul necesar.
De regulă, companiile aeriene de linie permit transportul animalelor de companie la bord. În mod general, companiile low-cost sunt mai categorice și, de obicei, nu acceptă animale de companie la bord. Dacă aveți în plan să călătoriți cu un animal de companie, v-aș recomanda să ne anunțați înainte de a face o rezervare, astfel încât să putem verifica disponibilitatea locurilor la cursa respectivă.
Majoritatea companiilor aeriene nu permit schimbul de nume, existând totuși excepții.
Vă aducem la cunoștință că înregistrarea prealabilă la zbor este obligatorie pentru toate cursele low-cost. Pentru a evita plata unor taxe suplimentare la aeroport, formalitățile de check-in online pot fi efectuate gratuit de către agenții Zbor.md cu 24 de ore înainte de zbor.

Recenzii

Jakub Malecki

Jakub Malecki

General manager LOT Polish Airlines for Romania and Republic of Moldova

“One of the best IATA travel agencies in Moldova. Leader in on-line airline sales. Professional and helpful staff, modern technologies”

5,0
Andrei Vrabii

Andrei Vrabii

Atlet moldovean

"De fiecare dată când plec să reprezint Republica Moldova peste hotare, Zbor.md este mereu alături de mine. Le mulțumesc pentru parteneriatul solid și pentru serviciile de înaltă calitate, ce transformă fiecare călătorie într-o experiență plăcută și lipsită de griji.”

5,0
Aura

Aura

Interpretă de muzică ușoară din Republica Moldova

“Îmi place să împărtășesc muzica mea oamenilor din întreaga lume. Zbor.md este partenerul meu de încredere, oferindu-mi cele mai bune servicii și cea mai înaltă calitate în fiecare călătorie. Cu sprijinul lor, pot călători în siguranță și confortabil, având libertatea să-mi îndeplinesc pasiunea și să aduc bucurie prin muzică."

5,0
Serghei Orlov

Serghei Orlov

Producător muzical din Republica Moldova

Лучшее место для покупки авиабилетов! Всегда корректные и понимающие менеджеры, лучшие цены и отличные воспоминания! Много раз пользовался услугами Zbor.md и всегда находил, иногда не простые, решения! Рекомендую всем!

5,0
Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan

Interpretă din Republica Moldova

“Am ales să călătoresc alături de Zbor.md. Am avut o experiență foarte plăcută."

5,0

Află primul de cele mai bune oferte

Introdu emailul tău și abonează-te la newsletter

Descrierea imaginii
Zbor.md
Ne poți găsi și aici:

EMA Plus Solutions S.R.L. Registrul Comerțului J40/19757/2017 | CUI RO38540407 Victoria Business Park, mun. București, Șoseaua București-Ploiești nr73-81, etajul 4,clădirea nr.4, biroul 20, 013685

Licenta de turism: 3/22.10.2018
© Zbor.md, 2024