Bilete de avion de la Gatwick (Gatwick Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Gatwick pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Regatul Unit, Londra
  • Cod IATA: LGW
  • Fus orar: Europe/London
  • Longitudine: -0.1903
  • Latitudine: 51.1481

Aeroporturi apropiate de Gatwick

image

Descriere aeroport

Al doilea cel mai mare aeroport din Londra este situat în West Sussex, dar are legături de transport public regulat și rețele rutiere, oferind acces la centrul Londrei, și este situat la 45 km (28 mile) sud de Londra. Aeroportul este o bază pentru companiile aeriene programate Aer Lingus, British Airways (BA), EasyJet, Monarch Airlines, Norwegian Air Shuttle și Virgin Atlantic, și operatorii charter, cum ar fi Thomas Cook Airlines și Thomson Airways.

Număr de terminale

Există un tren de transfer gratuit de 24 de ore, care leagă terminalele de Nord și de Sud.

Accesul din oraș

Gara este adiacentă la terminalul de Sud. Gatwick Express circulă în mod regulat între spre Stația Londra Victoria (timp de călătorie: 30 minute; tarif: € 19.90). Thameslink se oprește la Londra St. Pancras International (durata călătoriei: 50 de minute; tarif: de la £ 8.90) și alte stații din Londra, înainte de a merge spre nord la Luton și Bedford. Southern conectează aeroportul cu London Victoria (timp de călătorie: 32 minute; tarif: € 14.40) și cu coasta de sud. Există mai mult de 400 de servicii de transport cu autocarul expres care operează zilnic de la stațiile de transport cu autocarul de la ambele terminale. Stația principală este situată la parterul Terminalului de Sud, cu cele mai multe servicii de operare de aici. Principalele rute se opresc la terminalul de Nord. National Express operează servicii spre Aeroportul Heathrow din Londra și centrul Londrei de la ambele terminale. Oxford Bus leagă terminalele de Nord și de Sud cu Oxford.

Știați că

Gatwick este aeroportul lider al Europei pentru zborurile de conexiune și are cea mai aglomerată pistă de unică folosință din lume, cu un maxim de 55 de mișcări de aeronave pe oră. Cele două terminale ale sale (de Nord și de Sud) acoperă o suprafață de 98.000 m² și 160 mii m², respectiv. În 2013, 35.4 milioane de pasageri au trecut prin acest aeroport.