plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0
program bonus
PROGRAM DE BONUS

Ne dorim să revii din nou pe zbor.md. De aceea am pus la punct un program de loializare, care iți permite să acumulezi puncte pentru fiecare bilet cumpărat și fiecare recomandare reușită pe care o faci. Aceste puncte înseamnă reduceri semnificative pe care le poți aplica viitoarelor bilete sau servicii de cazare achiziționate!

Primul bonus pe care îl primești, foarte semnificativ, se atașează contului tău chiar din momentul înregistrării pe portalul zbor.md: acesta este de 25 eur. Ulterior, pentru fiecare bilet cumpărat sau orice alt tip de cumpărătură, 1% din valoarea tranzacției se va traduce în puncte în contul tău. Bonusurile zbor.md se calculează în euro:

bonus-plane
bonus-equal
bonus-eur
100 puncte
1 EUR

Bonusurile Zbor.md sunt puncte virtuale speciale, care permit clienților fideli ai site-ului Zbor.md reducerea prețului cu până la 99%.

* cu excepția achiziționărilor realizate prin intermediul motoarelor de meta-căutare.

**reducerea maximă îi permite Cumpărătorului să achiziționeze biletul la prețul de 1 euro.

Primele bonusuri le veți primi chiar la înregistrare. După logare, veți primi cadou 2500 de puncte bonus de bun venit (= 25 euro).

Mai departe, în momentul achiziționării biletelor de avion de pe site-ul Zbor.md, Dvs. primiți puncte speciale – "Bonusuri Zbor.md" în valoare de 1% din prețul fiecărei cumpărături.

Bonusurile Zbor.md se calculează în euro (EUR), 100 puncte bonus = 1 euro.

Bonusurile sunt oferite pentru orice sumă plătită de Dvs. Punctele pentru biletele de avion sunt acumulate după confirmarea plății și înregistrarea biletului în sistem, adică după emiterea acestuia.

Pentru prima utilizare va trebui să acumulați minim 4000 de bonusuri (= 40 de euro).

Pe viitor, pragul de utilizare va fi doar de 1500 puncte bonusuri (= 15 euro).

Punctele-bonus acumulate sunt adunate și salvate în profilul personal, pe site-ul Zbor.md. Puteți verifica în orice moment numărul total și istoricul bonusurilor Dvs., prin logarea pe site, introducând numele utilizatorului și parola.

Cumpărătorul acumulează bonusuri doar dacă face rezervarea pe site și indiferent de metoda de plată selectată pentru achiziționarea biletelor.

Programul de bonusuri este valabil pentru servicii precum efectuarea plății biletelor de avion și a serviciilor de cazare la hoteluri.

Cumpărând bilete de avion, puteți utiliza bonusurile acumulate pentru a achita parțial prețul biletelor Dvs. Cumpărătorul va trebui să achite doar suma rămasă a sistemului de plată.

Bonusurile pot fi utilizate la achitarea comenzii prin orice modalitate de plată disponibilă la o rezervare dată.

Bonusurile Zbor.md pot fi acumulate numai daca rezervarea a fost efectuata online. Bonusurile pentru rezervările făcute la telefon sau în oficiu de către un agent zbor.md nu vor putea fi adăugate la un cont zbor.md deja existent.

Pentru a utiliza bonusurile la rezervarea serviciilor hoteliere sau a biletelor de avion, trebuie să aveți în contul Dvs. cel puțin 4000 de puncte.

Puteți plăti până la 99 % din prețul biletului utilizând Bonusurile Zbor.md. Suma rămasă va trebui achitată de către Cumpărător.

În momentul rezervării, Dvs. trebuie să menționați în câmpul special prevăzut că doriți să utilizați Bonusurile Zbor.md deja acumulate. Prin urmare, prețul biletului Dvs. va fi redus.

Cumpărătorul nu este obligat să utilizeze bonusurile acumulate.

La utilizarea bonusurilor Zbor.md, nu este posibil să selectați numărul de bonusuri pe care doriți să-l utilizați. Va fi retras automat numărul maxim de puncte din Contul Personal al Cumpărătorului, dar nu mai mult de 99% din valoarea comenzii.

Bonusurile Zbor.md pot fi utilizate doar de persoana ce le-a acumulat în Contul personal, și anume, Cumpărătorul, care a procurat bilete anterior.

Posesorul de Bonusuri Zbor.md nu poate să ofere sau să transfere punctele sale altui utilizator.

Sub nici o formă, Bonusurile Zbor.md nu pot fi schimbate în bani și transferate ulterior Cumpărătorului.

În cazul neutilizării sau pierderii biletului, anularea comenzii sau returnarea biletelor, indiferent de motive, Bonusurile Zbor.md utilizate nu pot fi restituite.

Cumpărătorul poate efectua returnarea biletelor cumpărate prin intermediul Bonusuri Zbor.md. Procedura de anulare a biletului cumpărat și procedura de rambursare a banilor se desfășoară conform regulilor site-ului Zbor.md.

În funcție de serviciu, de transportator și de condițiile de tarifare, este posibilă anularea completă a comenzii, a anumitor segmente separate de zbor (pentru bilete de avion), sau a unor bilete comandate (dacă comanda a fost făcută pentru mai mulți Pasageri). Dacă prețul comenzii a fost achitat utilizând Bonusuri Zbor.md, bonusurile cheltuite pentru achitarea comenzii nu pot fi returnate, indiferent de forma de rambursare.

Suma achitată va fi restituită Cumpărătorului conform regulilor generale de pe Zbor.md.

Suma de bani rambursată Cumpărătorului nu va depăși suma achitată de către acesta pentru comanda efectuată.

Bonusurile Zbor.md, transferate pentru achitarea comenzii, vor fi retrase din contul de bonusuri al Cumpărătorului, pentru fiecare bilet returnat.

În cazul restituirii unui bilet, bonusurile acumulate pentru operațiunile de rezervare vor fi retrase din contul de bonusuri al clientului, pentru fiecare bilet returnat.

Perioada de valabilitate a Programului de Bonus este perioada de valabilitate a contului de utilizator.

Orice tentative frauduloase vor atrage anularea totală a punctelor de bonus acumulate.

Beneficiați de prețuri reduse și zboruri gratuite în toată lumea, cu orice companie aeriană.