Conexiuni inteligente

ALEGE SĂ ZBORI INTELIGENT CU Zbor.md!

Zbor.md este un site ce permite procurarea biletelor de avion în regim on-line, având la bază tehnologia revoluţionară a conexiunilor virtuale, cu accent pe deservirea calitativă a clienţilor. După ce a implementat cele mai rapide şi comode metode de rezervare şi procurarea a biletelor de avion, iată că, în premieră pentru Republica Moldova, Zbor.md introduce un algoritm unic ce le permite clienţilor să combine, într-un singur itinerar, zboruri de la companiile aeriene care nu au acorduri bilaterale. Pe lângă faptul că acest serviciu facilitează procedurile tehnice, el înseamnă, de cele mai multe ori, economii semnificative pentru clienții săi.

groupOfferImg
?

Aşadar, să facem o incursiune în 'cum funcţionează Conexiunile inteligente'?

La moment, în întreaga lume, activează peste 600 de companii aeriene importante, destinate transportului de pasageri. Unele dintre ele operează în mod individual, altele aleg modalitatea de parteneriat cu companii similare, pentru a prezenta beneficiarilor cât mai multe destinaţii. Din păcate, companiile Low-Cost nu formează alianţe cu marile companii aeriene, ceea ce reduce considerabil numărul de combinaţii disponibile pentru călători. Şi de aici porneşte misiunea Conexiuni Inteligente Zbor.md, - de a face respectiva legătură între ofertele companiilor aeriene şi de a propune pasagerilor combinaţii de zbor aproape nelimitate. Totul este posibil datorită sistemului nostru de căutare on-line a biletelor de avion. Odată cu punerea în funcţiune a sistemului „Conexiuni Inteligente”, am constatat că punem la dispoziţia beneficiarilor noştri zboruri cu în medie 28% mai ieftine decât cele de pe piaţă, iar, în unele cazuri, putem oferi bilete de avion la un preţ redus cu 90%.

?

Cum este posibil ca Zbor.md să ofere combinaţii unice de itinerarii la preţuri minime?

Colectăm, în timp real, date de la nenumărate companii aeriene de tip regular şi Low-Cost şi le stocăm în baza noastră de date, care este remarcabilă prin volum. Mai multe sisteme de filtrarare cu un algoritm sofisticat de analiză, prelucrează aceste date, dând astfel naştere aspectului inteligent al zborurilor. Unei persoane din domeniu i-ar trebui mai multe zile ca să găsească combinaţia optimă de zboruri şi conexiuni care ar răspunde nevoilor dumneavoastră… cu Zbor.md este suficient să completaţi destinaţiile dorite şi datele de zbor, iar algoritmul nostru unic, de ultimă generaţie, îşi asumă misiunea căutării în locul Dvs.. Preţ de câteva secunde, sistemul vă afişează cele mai bune oferte de care puteţi beneficia. În orice destinaţie de pe mapamond.

?

În cazul întârzierii sau anulării zborului… ce mă fac?

În cazul în care unul sau mai multe zboruri sunt anulate, reprogramate sau care întârzie, Garanția Zbor.md asigură oferirea unei alternative de zbor rezonabile pentru ca pasagerii să poată ajunge în punctul de destinație, gratuit!