Bilete de avion de la Aeroportul Londra Heathrow (Heathrow Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Londra Heathrow pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Regatul Unit, Londra
  • Cod IATA: LHR
  • Fus orar: Europe/London
  • Longitudine: -0.4614
  • Latitudine: 51.4775

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Londra Heathrow

image

Descriere aeroport

Cel mai mare aeroport din Londra și unul dintre cele mai aglomerate noduri de transport aerian din lume, Aeroportul Heathrow este situat la 24 km (15 mile) vest de centrul Londrei, și este legat de oraș prin intermediul transportului public și a rețelelor rutiere.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de 5 terminale. Terminalele 1 și 3 sunt la câțiva pași unul de altul prin pasarele subterane. Transferul între terminalele 1, 3 și 4 terminale (timp de călătorie: 8 minute) și 5 (timp de călătorie: 12 minute) este gratuit cu trenul Heathrow Express sau cu autobuzul.

Accesul din oraș

Serviciul de tren non-stop Heathrow Express serviciu de tren non-stop leagă aeroportul Heathrow din Londra de Gara London Paddington la fiecare 15 minute (timp de călătorie: 15-20 de minute, tariful de: £20). O opțiune mai ieftină de la Paddington este serviciul Heathrow Connect, care circulă de două ori pe oră, și se oprește la stațiile intermediare (timp de călătorie: 25 minute, tarif: £9.50). Aeroportul Heathrow Londra se află pe rețeaua de metrou din Londra. Stații separate pentru Terminalele 1 și 3, Terminalul 4 și Terminalul 5 se află pe linia Piccadilly, care poate lua pasageri în centrul Londrei (timp de călătorie: 50 minute, tarif: £5.50). Numeroase autobuze locale opresc la stația centrală de autobuz (între terminalele 1 și 3), precum și la Terminalele 4 și 5. Noaptea, serviciul de autobuze N9 circulă spre centrul Londrei. Autocarele conectează Aeroportul Heathrow cu mai mult de 500 de destinatii din Marea Britanie. National Express este furnizorul de servicii majore. Taxiurile negre autorizate din Londra servesc Aeroportul Heathrow și sunt disponibile în afara fiecărui terminal. Taxiurile pot fi rezervate în avans, prin intermediul Heathrow Taxi. Timpul de călătorie spre centrul Londrei este de aproximativ 60 minute, iar tariful este de aproximativ 80 de lire sterline, în funcție de condițiile de trafic.

Știați că

Situat în London Borough of Hillingdon, în vestul Londrei, Heathrow este cel mai aglomerat aeroport din Regatul Unit și al cincilea cel mai aglomerat aeroport din lume (din 2014) în ceea ce privește traficul total de pasageri, deservirea mai multor pasageri internaționali decât orice alt aeroport din întreaga lume. De asemenea, este cel mai aglomerat aeroport din Europa, ca trafic de pasageri. Heathrow este principalul aeroport din Londra, care a înlocuit RAF Northolt și mai devreme Aeroportul Croydon.