Bilete de avion de la Aeroportul Luton (London Luton Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Luton pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Regatul Unit, Londra
  • Cod IATA: LTN
  • Fus orar: Europe/London
  • Longitudine: -0.3683
  • Latitudine: 51.8747

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Luton

image

Descriere aeroport

Aeroportul Londra London este al patrulea cel mai mare aeroport care deservește zona Londrei după Heathrow, Gatwick si Stansted, și este unul dintre cele șase aeroporturi internaționale din Londra, împreună cu London City și Southend, fiind localizat la 51 km (32 mile) nord de centrul Londrei.

Număr de terminale

Terminalul și zonele adiacente au un aspect oarecum neobișnuit, accesul la terminal fîcându-se printr-un drum care trece pe sub o pistă de rulare spre o stație de autobuz.

Accesul din oraș

Stația de tren Aeroportul Luton, care este situată la 2 km (1 mile) de Aeroportul Luton din Londra, este conectată la terminal printr-un serviciu de transfer cu autobuzul (timp de călătorie: 5 minute; tarif: £ 1.60). Trenurile First Capital Connect și East Midlands oferă servicii de la Londra (timpul de călătorie la Londra: 20-30 minute, tariful: de la £9). Serviciile de autobuz locale conectează Aeroportul Luton din Londra cu zonele înconjurătoare - autobuzul 99 conectează aeroportul cu Luton și Milton Keynes. Există, de asemenea, servicii regulate de la Aeroportul Luton din Londra spre aeroporturile Stansted, Heathrow și Gatwick. Serviciile de autocare Greenline 757 Express, EasyBus și National Express leagă Aeroportul Luton din Londra către diverse destinații din centrul Londrei, călătoria durează aproximativ două ore și costă în jur de £ 15 (în funcție de furnizor). Autocarele National Express funcționează, de asemenea, spre destinații din întreaga țară. Alpha Taxis, Cabco Taxi Luton și Asociația Taxi Luton oferă servicii pre-rezervabile spre și de la aeroport, în timp ce taxiurile licențiate sunt disponibile în afara terminalului. Tarifele până în centrul Londrei încep de la 70 de lire sterline, iar călătoria este de aproximativ 40 de minute, în funcție de timpul zilei și de condițiile de trafic.

Știați că

În 2013, doar sub 9.7 milioane de pasageri au trecut prin aeroport, făcând Luton al șaselea cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie. Aeroportul servește ca o bază pentru EasyJet, Monarch, Thomson Airways și Ryanair. Marea majoritate a rutelor deservite sunt în Europa, deși există unele rute charter și regulate către destinații din Africa de Nord și Asia.