plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Despre noi

Serviciul online de cumpărare a biletelor de avion ZBOR.md

Serviciul ZBOR.md oferă posibilitatea de a alege personal timpul convenabil, zborul propriu-zis, posibilitatea rezervării biletului şi achitarea lui fără a pierde timpul în trafic şi aşteptând în cozi.

Ne dedicăm integral clienţilor noştri şi ne concentrăm pe satisfacerea maximă a nevoilor Dumneavoastră. Principiul de bază al lucrului nostru este prestarea de servicii excluzive la nivel mondial, în combinaţie cu tehnologii moderne și inovative.

Parteneriatul cu o reţea globală Vă deschide oportunitatea de a urmări zborurile actuale şi preţurile biletelor în timp real. Aceasta permite rezervarea sau cumpărarea biletelor pentru orice destinaţie, alegând una din 300 de companii aeriene, la un preţ mai mult decât rezonabil, la orice oră.

ZBOR.md compară toate biletele de avion existente într-un singur loc, urmăreşte toate ofertele promoţionale ale companiilor aeriene şi oferă posibilitatea de a rezerva biletul de avion online. Cu noi achiziţia biletului devine foarte simplă – căutaţi pe site-ul nostru preţul minim şi cumpăraţi biletul, accesînd butonul „Rezervă”.

Suntem o echipă tânără şi ne dorim ca Dvs să călătoriţi cât mai des, interesant, şi la cel mai accesibil preţ. Avem răspunsul exact la întrebarea ”cât costă biletul la avion” în orice moment. Utilizaţi sistemul nostru de căutare pentru bilete de avion şi noi vom găsi cele mai joase tarife pentru bilete.

Dacă fiecare din noi ar face ceea, ce ştie cel mai bine, numărul oamenilor fericiţi de pe Glob ar creşte semnificativ. Noi vom realiza cel mai bine nevoia sau dorinţa Dvs de a călători, după principiul: rapid, comfortabil, accesibil. Încercaţi să utilizaţi portalul nostru şi, dacă acesta va economisi un pic din timpul Dvs, dăruiţi-l celor apropiaţi – mici şi adulţi, celor care sunt aproape sau departe. Astfel veţi deveni mai fericit, iar asta va însemna că portalul ZBOR.md nu a fost creat în zadar!

Portalul zbor.md este un serviciu online de vânzare a biletelor de avion, creat de compania Explore Travel!

Compania Explore Travel a acumulat o experienţă de 7 ani în domeniul transportului aerian. Conform rezultatelor a 3 trimestre din 2014, Explore Travel s-a poziţionat printre primele cele mai mari agenţii din Republica Moldova. Din 2009 este membru acreditat al Asociaţiei Internaţionale de Transport Aerian IATA.

Date bancare despre companie:

S.C. "Explor Tur" S.R.L.
str. 31 august 1989, 64
Chisinau, MD-2001, R. Moldova
B.C."VICTORIABANK"S.A. fil.nr.26 Chisinau,
cod bancar: VICBMD2X469
cont: IBAN MD61VI000000222432697MDL
cod fiscal: 1012600013482