Bilete de avion de la Manchester (Manchester Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Manchester pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Regatul Unit, Manchester
  • Cod IATA: MAN
  • Fus orar: Europe/London
  • Longitudine: -2.275
  • Latitudine: 53.3536

Aeroporturi apropiate de Manchester

image

Descriere aeroport

Manchester Airport este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Anglia și este cel mai mare în afara regiunii de sud-est a țării, fiind situate la 17 km (10 mile) sud-vest de Manchester.

Număr de terminale

Aeroportul cuprinde trei terminale de pasageri și un terminal de mărfuri. Sistemul de pasarelă în mișcare Skylink leagă Terminalele 1, 2 și 3 prin stația de cale ferată a aeroportului.

Accesul din oraș

Trenurile circulă spre Aeroportul Manchester de la mai multe stații din nordul Angliei și Midlands. Există un serviciu frecvent între Aeroportul Manchester și Stația Manchester Piccadilly din centrul orașului (durata călătoriei: 20 minute, tarif: £4), care are legături cu cele mai multe destinații importante. Autobuzul Skyline 43 circulă de 24 de ore spre centrul orașului (durata călătoriei: 60 de minute; tarif: £2.90). Rețeaua de autobuze a Aeroportului Manchester oferă, de asemenea, servicii directe pentru multe domenii locale și alte orașe mari. Numeroase National Express pleacă de la Gară spre destinații îndepărtate, pe întreg teritoriul Regatului Unit. Taxiuri sunt disponibile fie direct, în afara sau în apropierea sălii de sosiri ale fiecărui terminal. O listă de tarife maxime pentru călătorii în afara Manchesterului este afișată lângă rândurile de taxi. Alternativ, partenerul oficial de taxi al aeroportului, Arrow Cars, servește la aeroport, cu birouri de rezervare în fiecare terminal. Timpul de călătorie în centrul Manchester este de 25 la 45 de minute, iar tarifele încep de la în jur de £ 20 pentru destinații din centrul orașului.

Știați că

În 2013, acesta a fost al treilea cel mai aglomerat aeroport din Regatul Unit, în ceea ce privește numărul de pasageri, și al 21-lea cel mai aglomerat aeroport din Europa. Aeroportul Manchester este cel mai mare din afara regiunii Londra, cu peste dublul pasagerilor față de următorul aeroport din afara Londrei, Aeroportul Edinburgh. Manchester oferă zboruri spre aproximativ 200 de destinații - mai mult decât orice alt aeroport din Regatul Unit.