Bilete de avion de la Aeroportul Köln-Bonn (Flughafen Köln/Bonn)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Köln-Bonn pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Germania, Cologne
  • Cod IATA: CGN
  • Fus orar: Europe/Berlin
  • Longitudine: 7.1428
  • Latitudine: 50.8658

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Köln-Bonn

image

Descriere aeroport

Aeroportul Cologne Bonn este printre cele mai aglomerate aeroporturi din Germania și este un hub pentru transportatorii low-cost. Cologne-Bonn Airport deserveşte oraşul Koln şi districtul Porz din Germania. Aeroportul este înconjurat de rezervația naturală Wahner Heide, situat central în regiunea Cologne/Bonn, la 14.8 km sud-est de centrul orașului Köln, și 16 km nord-est de Bonn. Companiile aeriene care operează zboruri de aici sunt: Aegean Airlines, Air Arabia Maroc, Air Berlin, Air VIA, AtlasJet, Austrian Airlines, Blue Air, Condor, Corendon Airlines, EasyJet, Flybe, Freebird Airlines, Germanwings, Iran Air, KLM, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle, Nouvelair, Pegasus Airlines, Ryanair, Sky Work Airlines, SunExpress, Tailwind Airlines, Tuifly, Turkish Airlines, Ural Airlines, Wizz Air, Wizz Air Ukraine.

Număr de terminale

Cele 2 terminale, care sunt adiacente, sunt legate printr-o pasarelă.

Accesul din oraș

Transferul între aeroport și diverse locații se face cu autobuzul, taxiul sau trenul. Autobuzul Express SB60 se desfășoară între Gara Centrală din Bonn și aeroport (timp de călătorie: 30 minute, tariful de: 7.20 €). Taxiurile spre centrul orașelor Koln sau Bonn sunt disponibile la terminale exterioare 1 și 2 (timp de călătorie: 15 minute; tarife: de la € 30 la Koln, sau de la € 40 la Bonn). Trenurile S-Bahn și Intercity-Express (ICE) pleacă de la stația de cale ferată din aeroport, care este situată între terminalele 1 și 2, către staţia centrală Cologne Hauptbahnhof sau alte destinaţii, timpul de călătorie este de aproximativ 15 minute. Trenurile ICE se leagă la Düsseldorf, Duisburg, Essen, Bochum, Dortmund, Hanovra și Berlin, printre alte destinații.

Știați că

Aeroportul Cologne Bonn este al șaselea cel mai mare aeroport din Germania, si unul dintre puținele din țară care funcționează 24 de ore pe zi. În ceea ce privește traficul de marfă, este al doilea ca mărime. În 2010, numărul de pasageri deserviți a ajuns la 9.8 milioane.