Bilete de avion de la Aeroportul Amsterdam Schiphol (Amsterdam Airport Schiphol)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Amsterdam Schiphol pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Olanda, Amsterdam
  • Cod IATA: AMS
  • Fus orar: Europe/Amsterdam
  • Longitudine: 4.7642
  • Latitudine: 52.3081

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Amsterdam Schiphol

image

Descriere aeroport

Aeroportul Amsterdam Schiphol este principalul aeroport internațional pentru Țările de Jos și unul dintre principalele noduri de transport aerian din Europa, fiind situat la aproximativ 15 km sud-vest de Amsterdam. În topul celor mai importante aeroporturi din Europa, Schipol ocupă locul al patrulea, concurând cu Aeroportul Internațional Heathrow (Londra, Regatul Unit), Aeroportul Internațional Frankfurt (Frankfurt am Main, Germania) și Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (Roissy, Franța).

Aproximativ 100 de companii aeriene pun la dispoziţia pasagerilor zboruri spre destinaţiile interne şi internaţionale, Schipol fiind bază de operare pentru KLM, Martinair și Transavia, precum și punct de transfer pentru compania americană Northwest Airlines. Aeroportul este tranzitat anual de peste 40 milioane de pasageri. Există diverse proiecte de construcții la Aeroportul Schiphol în următorii ani. Un hotel Hilton este, de asemenea, în construcție și este programat să se deschidă în 2015. În aceeași an, va începe să se extindă terminalul - acesta ar trebui să fie finalizat în 2016.

Număr de terminale

Există doar un terminal, care este împărțit în trei zone de plecare.

Accesul din oraș

Amsterdam Airport Schiphol este situat pe autostrăzile A4 și A9, și este accesibil cu trenul, autobuzul și mașina, localizarea favorabilă a aeroportului vă permite să călătoriți până în centrul Amsterdamului în mai puțin de 15 minute. Taxiurile Schiphol Travel sunt disponibile în faţa complexului Schiphol Plaza, iar sub complex se află Gara Schipol, de unde trenurile circulă direct către Staţia Centrală Amsterdam.

Știați că

Schiphol este aeroportul internațional așezat la cea mai joasă altitudine din lume, fiind situat la o înălțime de 3.9 metri sub nivelul mării.