Bilete de avion de la Aeroportul din Stuttgart (Flughafen Stuttgart)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul din Stuttgart pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Germania, Stuttgart
  • Cod IATA: STR
  • Fus orar: Europe/Berlin
  • Longitudine: 9.2219
  • Latitudine: 48.69

Aeroporturi apropiate de Aeroportul din Stuttgart

image

Descriere aeroport

Aeroportul Stuttgart este cel mai mare aeroport din regiunea Baden-Württemberg, din sud-vestul Germaniei, fiind situat la 13 kilometri (8 mile) sud de Stuttgart. Este un nod important pentru filiala Lufthansa, Germanwings, și sediul central la nivel mondial pentru compania APCOA Parking. În 2007, târgul de comerț din Stuttgart - al nouălea cel mai mare centru expozițional din Germania – s-a mutat direct lângă aeroport.

Număr de terminale

Cele 4 terminale ale aeroportului sunt adăpostite în aceeași clădire, și sunt la câțiva pași unul de altul.

Accesul din oraș

Aeroportul Stuttgart este conectat la centrul orașului Stuttgart prin trenurile de navetiști S-Bahn S2 (Schorndorf) și S3 (Backnang), care servesc Gara Centrală din Stuttgart (timp de călătorie: 30 minute, tariful de 3.60 €). Stația S-Bahn se află la Terminalul 1, nivelul 1. Gara Centrală din Stuttgart este servită de către trenurile Deutsche Bahn pentru destinații din Baden-Württemberg, și intercity de mare viteză, trenuri expres și regionale spre alte orașe din Germania și de mai departe. Există mai multe legături directe de autobuz spre destinații din și în jurul Stuttgart, cu plecare din afara Terminalului 1. Timpul de călătorie spre centrul orașului este de aproximativ 25 minute, iar tariful unic este de € 3.60. Există un serviciu de taxi de 24 de ore la Stuttgart (timpul de călătorie până în centrul Stuttgart: 20 minute, tariful de: aproximativ 30 €). Stația de taxi se află în fața Terminalului 1, la nivelul 3 (plecări).

Știați că

Este al 6-lea cel mai aglomerat aeroport din Germania și principalul aeroport al statului Baden-Württemberg, cu 9.720.877 de pasageri care au trecut prin porțile aeroportului în 2012.