Bilete de avion de la Aeroportul Brussels South Charleroi (Brussels South Charleroi Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Brussels South Charleroi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Belgia, Bruxelles
  • Cod IATA: CRL
  • Fus orar: Europe/Brussels
  • Longitudine: 4.4539
  • Latitudine: 50.4592

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Brussels South Charleroi

image

Descriere aeroport

Aeroportul Charleroi, cunoscut şi sub numele de Aeroportul Brussels South Charleroi, este al doilea cel mai mare aeroport din Belgia. Aeroportul este situat în orașul Gosselies, în apropierea orașului Charleroi, la aproximativ 46 km sud de centrul orașului Bruxelles. Fiind aeroport secundar în cel mai mare oraș din Belgia, Aeroportul Brussels South Charleroi este deservit doar de câteva companii aeriene. Companiile aeriene care operează curse de pe acest aeroport sunt: Jetairfly, Pegasus Airlines, Ryanair, Thomas Cook Airlines, Wizz Air.

Toate companiile aeriene care deservesc Brussels South Charleroi Airport pot fi folosite pentru conectarea la alte destinații din Europa și de pe alte continente. Ryanair și Wizz Air servesc mai mult de 100 de aeroporturi fiecare, astfel că transferul ar trebui să fie ușor. Aeroportul Brussels South Charleroi reprezintă un centru internațional de important pentru Ryanair. Cea mai mare companie aeriană din Irlanda în ceea ce privește dimensiunea flotei este o companie low-cost care conectează Bruxelles cu mai mult de 50 de destinații în total. Cele mai multe dintre zborurile oferite de Ryanair sunt către destinații populare de vacanță din Europa și Marea Mediterană. Transportatorul irlandez oferă excursii directe spre orașe turistice populare din Spania, cum ar fi Alicante, Barcelona, Girona, Madrid, Malaga, Sevilla, Valencia, și Zaragoza.

Număr de terminale

Există doar un singur terminal la aeroport, astfel încât toate birourile de check-in, ghișeele de bilete, zonele de sosire, și porțile de plecare se află într-o singură clădire.

Accesul din oraș

Accesul se face cu taxiul, cu autobuzul - Autocars l'Elan, durata călătoriei este de 45 minute - 1 oră, cu trenul - 814 sau 815, prețul este în jur de 3 euro, sau cu Brussels City Shuttle, un serviciu de transport care pleacă la fiecare 30 de minute din Charleroi și merge până în Bruxelles Midi (principala gară din oraș).

Știați că

Aeroportul Bruxelles Sud Charleroi deservește mai mult de 6.50 milioane de pasageri pe an și a asistat 84.313 mișcări de aeronave în 2012.