plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Взрослые
12+ лет
1
Дети
2-12 лет
0
Младенцы
0-24 месяцев
0

Команда Zbor.md присоединилась к акции по озеленению страны и посадила деревья в парке «Валя Морилор»!

Нам очень жаль, но статья доступно только на (Română) языке!

Înarmați cu hârlețe și puieți de salcie, angajații Zbor.md au ales să pună umărul la campania de înverzirea a plaiului, iar locația aleasă a fost parcul Valea Morilor. Pentru că ne dorim cu toții un oraș verde, cu aer curat, nu am ezitat în alegerea acestui parc îndrăgit de toți pentru acțiunea de înverzire. Copăceii echipei zbor.md au fost plantați cu grijă și mult spor pe marginea râului care curge chiar la intrarea principală a parcului.

După ce au fost plantați puieții de salcie, echipa Zbor.md i-a decorat frumos pentru că evenimentul în sine a fost unul important atât pentru companie, cât și pentru oraș. Acțiunea de înverzire a plaiului a fost un moment potrivit de reuniune cu echipa, într-un cadru absolut deosebit, în natură. Câteva ore de muncă voluntară, au contribuit la încărcarea cu energie pozitivă a membrilor echipei Zbor.md. Energie pe care o vom oferi mai departe clienților noștri.

Vom aștepta copacii noștri să se transforme în umatorii ani în sălcii a căror coroane splendide, cu ramuri curgătoare vor bucura toți vizitatorii parcului.

Campania de înverzire a plaiului a început la data de 13 noiembrie. Autoritățile își propun în cadrul acțiunii să planteze peste 5000 000 de puieți.

Коментарии