plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Взрослые
12+ лет
1
Дети
2-12 лет
0
Младенцы
0-24 месяцев
0

Descoperă Misterul Carnavalului de la Veneția în 2024

Carnavalul de la Veneția, unul dintre cele mai vechi și mai colorate festivaluri din lume, este o sărbătoare a istoriei, culturii și tradiției. Originile acestui eveniment se pierd în negura timpului, însă primele înregistrări ale unor festivități similare datează din secolul al XI-lea. Inițial, carnavalul era o sărbătoare a libertății și a egalității, unde măștile și costumele extravagante ofereau oamenilor posibilitatea de a-și ascunde identitatea și statutul social, creând astfel un teren egal pentru toți participanții.

Scurt istoric
De-a lungul secolelor, Carnavalul de la Veneția a suferit multe transformări, reflectând schimbările sociale și politice ale epocii. În Renaștere, a devenit faimos pentru eleganța sa, cu măști și costume sofisticate, petreceri opulente și baluri mascate. Pe parcursul timpului, carnavalul a fost interzis sau restricționat în anumite perioade, dar a supraviețuit datorită dragostei venețienilor pentru tradiție și celebrare. Astăzi, Carnavalul de la Veneția atrage vizitatori din întreaga lume, dornici să experimenteze magia acestui festival istoric. Cu paradele sale pe canale, spectacolele stradale pline de culoare și misterioasele măști venețiene, carnavalul este un amestec vibrant de istorie, artă și cultură, continuând să fascineze și să încânte generații de spectatori.

Carnavalul de la Veneția din 2024 se va desfășura în perioada 3-13 februarie. Evenimentele încep însă mai devreme, pe 27 ianuarie, cu spectacole de stradă, circ, acrobații și clovni, desfășurate în diferite piețe ale orașului, precum și un festival nocturn pe apă (27 ianuarie).

Ultimul weekend al Carnavalului de la Veneția este cel mai bun moment pentru a participa. Deci, de la Joia Grasă (Giovedì Grasso) până la Marția Grasă (Martedì Grasso), este momentul în care au loc cele mai bune evenimente. Este, de asemenea, cea mai aglomerată perioadă.

Descoperă misterul și magia la Carnavalul de la Veneția din acest an! Îmbracă-ți cea mai elegantă mască și fă parte dintr-un spectacol unic de culoare și tradiție.

Desfășurare: 3 - 13 Februarie 2024.

Pentru detalii, ne poți apela la numerele de telefon: (+373) 22 844 111 | (+373) 78 844 111.

Коментарии