plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Взрослые
12+ лет
1
Дети
2-12 лет
0
Младенцы
0-24 месяцев
0

Către ce destinații poți zbura cu Wizz Air de la Iași

Нам очень жаль, но статья доступно только на (Română) языке!

Nu este un secret că al doilea cel mai solicitat aeroport de către moldoveni este cel din Iași. Tocmai de asta ți-am pregătit mai sus toate destinațiile spre care poți zbura direct de la Iași, alături de WizzAir.

Pentru a achiziționa bilete pentru zboruri operate de Wizz Air de la Iași, accesează motorul performant de căutare al Zbor.md.

Amintim că Wizz Air este una dintre cele mai cunoscute companii aeriene low-cost din Europa Centrală și de Est, oferind zboruri la prețuri accesibile către mai mult de 150 de destinații în peste 40 de țări. Cu sediul central în Budapesta, Wizz Air a fost fondată în 2003 și și-a extins rapid flota și rețeaua de rute, devenind una dintre cele mai mari companii aeriene din regiune.

Cu o abordare orientată spre costuri reduse, Wizz Air și-a construit modelul de afaceri în jurul principiului de a oferi tarife atractive pasagerilor săi, făcând astfel călătoriile cu avionul mai accesibile pentru mulți oameni. Compania a fost recunoscută pentru tarifele sale competitive și pentru faptul că a deschis noi rute către destinații mai puțin cunoscute, dar interesante din punct de vedere turistic.

Flota Wizz Air este compusă în principal din aeronave Airbus, inclusiv modelele A320 și A321, care sunt eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Acest lucru le permite să ofere tarife mai mici și să mențină costurile de operare la un nivel redus. În plus, Wizz Air a adoptat politici precum reducerea greutății bagajelor și oferirea opțiunii de a plăti doar pentru serviciile suplimentare dorite, ceea ce contribuie la menținerea prețurilor reduse ale biletelor de avion.


Коментарии