Bilete de avion de la Aeroportul Praga (Letiště Václava Havla Praha)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Praga pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Republica Cehă, Praga
  • Cod IATA: PRG
  • Fus orar: Europe/Prague
  • Longitudine: 14.26
  • Latitudine: 50.1008

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Praga

image

Descriere aeroport

Cunoscut și sub numele de Václav Havel, Aeroportul din Praga servește capitala cehă și este un hub cheie pentru zborurile în și din țara central-europeană, fiind situate la 20 kilometri (12 mile) nord-vest de Praga.

Număr de terminale

Aeroportul din Praga are două terminale principale de pasageri, două terminale de aviație generală, precum și o instalație de marfă. Cele mai multe zboruri au loc de la terminalele de Nord (Terminal 1 și 2). Terminalele de Sud (Terminal 3 și 4) se ocupă de câteva zboruri neregulate, precum și zboruri VIP, zboruri speciale și aeronave de mici dimensiuni.

Accesul din oraș

Transportul între terminale se face cu autobuzul, microbuzul sau cu taxiul. Terminalele 1 și 2 sunt legate printr-o clădire de conectare. Terminalul 3 este de pentru avioane private. Airport Express circulă spre Gara Centrală a orașului, cu o oprire pe traseu la stația de metrou Dejvická. Alte servicii includ autobuzul 100 spre stația Zlicin Metro, și autobuzele 119 și 254 de la stația de metrou Dejvická. Taxiurile înregistrate sunt operate de AAA Radiotaxi și Radiocab Taxi, disponibile în fața sălii de sosiri. Microbuzele operate de Cedaz se găsesc la aeroport. Stația de microbuze se află în fața sălii de sosiri.

Știați că

Transportând 11 milioane de pasageri în 2013, Aeroportul din Praga este cel mai aglomerat aeroport din cele mai noi state membre ale UE. De asemenea, servește ca un hub pentru Czech Airlines, precum și o bază pentru turism Travel Service Airlines, inclusiv SmartWings sale subsidiare.