Bilete de avion de la Aeroportul Berlin Tegel (Flughafen Berlin-Tegel)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Berlin Tegel pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Germania, Berlin
  • Cod IATA: TXL
  • Fus orar: Europe/Berlin
  • Longitudine: 13.2878
  • Latitudine: 52.5597

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Berlin Tegel

image

Descriere aeroport

Aeroportul Berlin-Tegel este cel mai mare dintre cele două aeroporturi internaționale operaționale din Berlin, și este situat la 8 kilometri (5 mile) nord-vest de centrul Berlinului.

Număr de terminale

Aeroportul Tegel este format din cinci terminale. Ca aeroport mai mic în comparație cu alte aeroporturi mari, aceste terminale pot fi considerate ca "săli" sau "zone de îmbarcare", cu toate acestea, ele sunt denumite oficial ca "terminale", chiar dacă ele împart aceeași clădire.

Accesul din oraș

Accesul spre liniile de tren S-Bahn S41 și S42 la Stația Beusselstrasse se face prin intermediul autobuzului Jet Express Bus TXL de la aeroport. Liniile de metrou U7 (la Stația Jakob-Kaiser-Platz) și U6 (la Stația Kurt-Schumacher-Platz) sunt accesibile prin intermediul autobuzelor X9/109 și respectiv 128. Autobuzele Jet Express Bus TXL conectează aeroportul Berlin-Tegel cu Alexanderplatz, care rulează prin Unter den Linden și Gara Centrală (timp de călătorie: 30-40 minute; tarif € 2.10). Autobuzele 128, 109 și X9 circulă spre diverse destinații locale pentru conexiuni la sistemul de transport de metrou U-Bahn al orașului și trenurile terestre S-Bahn. Taxiurile sunt disponibile în afara terminalelor. Tarifele pentru centrul Berlinului încep de la aproximativ 20 €, iar durata călătoriei este de aproximativ 20-30 de minute.

Știați că

Acesta a fost denumit după Otto Lilienthal și este al patrulea cel mai aglomerat aeroport din Germania, cu doar peste 19.59 milioane de pasageri în 2013. Aeroportul Tegel este un hub pentru Air Berlin, și servește ca o bază pentru Germanwings și un oraș de focalizare pentru Lufthansa. Aeroportul Tegel este notabil pentru clădirea-terminal hexagonală terminale, existând o distanță de doar 30 m de mers pe jos de la aeronavă la ieșirea terminalului. Aeroportul este programat să fie închis în cazul în care noul aeroport Berlin Brandenburg se deschide în 2015 sau mai târziu.