Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Viena (Flughafen Wien)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Viena pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Austria, Viena
  • Cod IATA: VIE
  • Fus orar: Europe/Vienna
  • Longitudine: 16.5781
  • Latitudine: 48.1103

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Viena

image

Descriere aeroport

Cel mai mare aeroport din Austria, Aeroportul Internațional Viena servește capitala țării, fiind situat la 16 kilometri (10 mile) sud-est de Viena.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de un singur terminal. Zonele de Check-in (cunoscute sub numele de check-in-1, check-in-1A, check-in-2 și check-in-3) sunt adăpostite într-o clădire și sunt la câțiva pași una de alta.

Accesul din oraș

City Airport Train pleacă spre City Air Terminal la stația Wien Mitte din centrul Vienei (timp de călătorie: 16 minute, tarif: € 11). Autobuzul Vienna Airport Lines 1185 circulă între aeroport și centrul orașului (timp de călătorie: 22 minute, tarif: € 8). Autobuz ul1187 servește gara Westbahnhof (timp de călătorie: 45 minute; tarif € 8) și Meidling Bahnhof (durata călătoriei: 30 de minute). Autobuzul 1183 servește alte destinații din oraș, inclusiv Stadion Center și Hotelul NH Danube City. Autobuzele pleacă din afara sălii de sosiri centrale. Taxiurile sunt oferite de către o serie de furnizori, inclusiv Airport Driver și Total Taxi. Tarifele până în centrul orașului încep de la aproximativ 25 € (dar tariful mediu este de aproximativ 33 €) și durata călătoriei este, în general, de aproximativ 20 de minute, în funcție de trafic.

Știați că

Aeroportul este cel mai mare aeroport al țării și servește ca hub pentru Austrian Airlines și filiala sa Tyrolean Airways, precum și pentru Niki. Este capabil să manipuleze aeronave cu două culoare, cum ar fi Boeing 747, și dispune de o rețea densă de destinații europene, zboruri pe distanțe lungi în Africa, America de Nord și Asia, și servicii în Africa de Nord. În 2013, aeroportul a deservit un total de 21.996.926 pasageri, reprezentând o scădere cu 5.0% respectiv față de 2012, și 244.650 mișcări de aeronave.