Bilete de avion de la Aeroportul München Franz Josef Strauß (Flughafen München)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul München Franz Josef Strauß pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Germania, Munchen
  • Cod IATA: MUC
  • Fus orar: Europe/Berlin
  • Longitudine: 11.7861
  • Latitudine: 48.3539

Aeroporturi apropiate de Aeroportul München Franz Josef Strauß

image

Descriere aeroport

Aeroportul din Munchen este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa și, ca atare, este un hub cheie pentru marile companii aeriene, fiind localizat la 28 kilometri (18 mile) nord-est de Munchen. Aeroportul din München servește ca hub secundar pentru Lufthansa, inclusiv Lufthansa Regional și partenerii săi Star Alliance pe lângă Frankfurt. Cel mai mare transportator străin în Munchen în ceea ce privește numărul de pasageri este de Air Dolomiti.

Număr de terminale

Centrul Aeroportului Munchen conectează Terminalul 1 cu Terminalul 2, care se află la o scurtă distanță.

Accesul din oraș

Trenurile de navetiști S1 și S8 pleacă de la diferite stații din Munich (timp de călătorie: în jur de 30-45 de minute; tarif: €10.50), inclusiv Munchen Hauptbahnhof, Marienplatz, Laim și Ostbahnhof, în cazul în care legăturile feroviare sunt disponibile pentru marile orașe din Germania si destinatii europene. Servicii de transport cu autobuzul și autocarul circulă spre Munchen și zonele înconjurătoare. Autobuzul Oberbayern rulează un serviciu de autobuz Lufthansa spre centrul orașului München (timp de călătorie: 35-40 minute; tarif: € 10.50). În timpul marilor expozițiilor, alt serviciu de transfer cu autobuzul circulă spre centrul expozițional Messe München. Conexiuni de autobuz sunt, de asemenea, disponibile la Salzburg, Innsbruck și în alte orașe austriece din apropiere. Taxiurile sunt disponibile de la Aeroportul din München spre centrul orașului (durata călătoriei: 45 de minute; tarif: de la € 55).

Știați că

Acesta este al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania, în ceea ce privește traficul de pasageri după Aeroportul Frankfurt, precum și al șaptelea cel mai aglomerat aeroport din Europa, deservind 38.700.000 de pasageri în 2013. Este a 14-cel mai aglomerat aeroport din lume în ceea ce privește traficul internațional de călători, și a fost al 30-lea cel mai aglomerat aeroport din întreaga lume în 2013.