plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Взрослые
12+ лет
1
Дети
2-12 лет
0
Младенцы
0-24 месяцев
0

​Zbor cu dor… ACASĂ

Experiența de a trăi departe de familie, prieteni și casa părintească este una provocatoare, fără îndoială. Diaspora se confruntă adesea cu sentimentul de dor de căldura și confortul de acasă, mai ales, în ajunul sărbătorilor.

Dacă te-ai regăsit în cele de mai sus și vrei să te reîntâlnești cu cei dragi de Paște, nu există un moment mai potrivit pentru a începe să-ți planifici călătoria. În acest articol, Zbor.md îți va oferi câteva sfaturi despre cum să găsești o ofertă bună la bilete de avion și să profiți de ocazie pentru a te întoarce acasă și vizita familia și prietenii.

Planifică zborul din timp
Planificarea călătoriei din timp îți oferă cel mai mare avantaj – un preț accesibil.

În 2022, câteva destinații dinspre care moldovenii au zburat acasă au fost Paris, Frankfurt, Dublin, Londra, Brescia, etc. În luna aprilie, costul acestor bilete a crescut exponențial. De aceea, Zbor.md îți recomandă să cumperi acum biletul de avion, ca să profiți de prețuri accesibile.

De exemplu, dacă cumperi de acum, poți prinde un bilet din Franța spre Chișinău cu doar 74 euro. Un bilet din Irlanda, te costă acum 106 euro, din Germania poți zbura cu 96 euro, iar dacă vii acasă din Italia, scoți din buzunar doar 40 euro. Prețurile se vor dubla, cel puțin, în următoarea lună, așa că grăbește-te să rezervi biletul acum.

Fii flexibil cu datele de călătorie
De obicei, programul strict de muncă nu ne permite prea multă flexibilitate, dar totuși, dacă ai câteva zile din care poți alege când să călătorești, ține cont că un zbor în zile lucrătoare și la ore mai puțin aglomerate te poate ajuta să economisești.

Înscrie-te la newsletter și urmărește-ne online
Înscrie-te la newsletter-ul nostru și fii la curent cu cele mai recente promoții și reduceri la bilete de avion. Dacă te abonezi și la canalul nostru de telegram, vei primi acces exclusiv la cupoane de reduceri, pe care le poți folosi la rezervarea biletelor spre orice destinație, pe Zbor.md.

Ia în considerare aeroporturile alternative
Dacă ești dispus, poți lua în considerare câteva aeroporturi alternative. Adesea, aeroporturile care sunt puțin mai departe de destinația ta finală pot oferi bilete de avion mai ieftine, astfel, poți economisi niște bani.

Sfaturile de mai sus te pot ajuta să vii acasă de sărbători, unde cineva cu siguranță te așteaptă…

Cumpără acum un bilet de avion și sărbătorește alături de cei dragi. Dacă întâmpini dificultăți, Zbor.md îți oferă tot suportul necesar pentru a găsi zborul potrivit. Contactează-ne online sau la telefon pentru a primi sfatul și ajutorul expertului.

Nu rata ocazia și bucuria de a reveni acasă. Rezervă biletul de avion acum și prinde cel mai bun preț.

Коментарии