plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Взрослые
12+ лет
1
Дети
2-12 лет
0
Младенцы
0-24 месяцев
0

Zboară cu Animăluțul Tău de Companie

Călătoria cu un animal de companie prin intermediul companiilor aeriene, precum Turkish Airlines, FLYONE sau HiSky, necesită anumite documente și îndeplinirea unor condiții specifice.

Documentele necesare:
◾️ pașaportul animalului;
◾️ certificatul de sănătate;
◾️ certificatul de vaccinare.

De asemenea, prietenul de companie trebuie să fie identificat electronic printr-un transponder (microchip) sau să aibă un tatuaj vizibil. În ceea ce privește condițiile, animalul trebuie să fie curat, sănătos și inofensiv, să nu fie însărcinat și să nu deranjeze ceilalți pasageri. Rezervarea pentru animal trebuie făcută cu cel puțin 24 de ore înainte de plecare, utilizând un cod special PETC și trebuie să includă greutatea și dimensiunile animalului. Acesta necesită să fie plasat într-o cușcă adecvată care să îi permită să stea într-o poziție naturală, să se poată întoarce, culca, cu excepția câinilor ghizi. Transportul se realizează doar în cabină și nu în compartimentul de bagaje.

Detalii în dependență de compania aeriană:

Turkish Airlines
Rezervarea trebuie confirmată cu cel puțin șase ore înainte de ora programată de plecare a zborului. După ce rezervarea a fost confirmată și ai plătit taxa de transport, poți urma procedurile specifice departamentului pentru transportul animalului tău.

Greutatea totală a animalului și a cuștii nu poate depăși 8 kg. Înălțimea, lățimea și lungimea cuștii nu pot depăși, în ordine, 23 cm, 30 cm și 40 cm. Indiferent dacă custodia are o suprafață dură sau o structură moale, trebuie să fie concepută special pentru transportul animalelor de companie. Cușca trebuie să aibă găuri de ventilație de cel puțin 2,5 cm în diametru pe cel puțin trei laturi.

Animalele care nu sunt admise:
◾️ American Pitbull Terrier;
◾️ American Staffordshire Terrier;
◾️ Pitbull Terrier;
◾️ Japanese Tosa;
◾️ Dogo Argentino;
◾️ Fila Brasileiro;
◾️ American Bully.

FLYONE
Atunci când cumpără biletul, pasagerul trebuie să informeze agentul cu privire la intenția de a transporta animale de companie. Se percepe o taxă suplimentară de 70 EUR pentru transportul animalelor, astfel încât, greutatea totală a animalelor, hranei și recipientelor lor, să nu fie inclusă în limita gratuită de greutate a bagajelor. Greutatea totală a containerului, admis la transport, nu trebuie să depășească 8 kg și 115 cm (50 x 40 x 25).

HiSky
Suma maximă a dimensiunilor nu trebuie să depășească 115 cm (25 x 40 x 50) și să nu depășească 8 kg. Cușca trebuie fixată în mod sigur și fabricată dintr-un material rezistent la scurgeri, care nu poate fi distrus ușor de animalul din interior. Cutiile din carton pentru pisici NU sunt potrivite pentru transportul aerian.

Planifică-ți următoarea ta vacanță împreună cu animalul de companie și bucură-te de călătorie fără griji. Pentru detalii suplimentare și asistență, nu ezita să ne contactezi la numărele: (+373) 22 844 111 | (+373) 78 844 111.

Коментарии