plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Взрослые
12+ лет
1
Дети
2-12 лет
0
Младенцы
0-24 месяцев
0

Top orașe Must-Visit de Crăciun

Budapesta


În ultimii trei ani, cea mai frumoasă piață de Crăciun este considerată Piața Sf. Stefan din Budapesta. Târgul este organizat în fața Bazilicii Sf. Stefan. Advent Bazilika din Budapesta te va aștepta cu o atmosferă vibrantă. În fiecare seară, fațada neoclasică a grandioasei bazilici va deveni scena unui spectacol de lumini de laser și proiecții 3D. Bradul înalt împodobit cu luminițe și o grămadă de jucării îți va atrage privirea. În același timp, multitudinea de tarabe amenajate în piață te ademenesc cu obiecte de artizanat și delicii culinare maghiare.

Perioada desfășurării : 17 noiembrie 2023 - 31 decembrie 2023

Locația: Piața Sf. Stefan (Szent István tér), Piața Vorosmarty (Vörösmarty tér).

Salzburg

Salzburg găzduiește unul dintre cele mai vechi și frumoase târguri de Crăciun din Europa. Acesta se organizează în piețele Domplatz și Residenzplatz, obiective turistice din Salzburg sunt apreciate în orice moment al anului. În preajma sărbătorilor de iarnă, acestea se transformă în locații de basm, oferind o experiență magică vizitatorilor. Piața de Crăciun din Salzburg datează din anul 1974, fiind o atracție pentru turiștii din întreaga lume. Mii de luminițe și căsuțe din lemn, decorate festiv, împodobesc centrul istoric al orașului. Salzburg este unul dintre cele mai frumoase orașe de Crăciun din Europa. În fiecare colț al târgului vei simți magia sărbătorilor de iarnă.

Perioada desfășurării: 23 noiembrie 2023 - 1 ianuarie 2024

Locația: Domplatz și Residenzplatz


Viena

Toată lumea știe că Viena este unul dintre cele mai frumoase orașe de Crăciun. Cel mai faimos și cel mai mare este târgul organizat în Piața Primăriei (Rathausplatz). O mulțime de tarabe, luminițe strălucitoare și copaci decorați festiv, transformă piața într-un tărâm de basm. Un alt reper atractiv în Viena este târgul de Crăciun din curtea Palatului Schönbrunn. Cu faimosul palat imperial iluminat pe fundal, acest târg oferă un cadru regal. Într-o plimbare prin Viena, vei găsi o mulțime de alte locații care găzduiesc târguri de Crăciun. În perioada sărbătorilor, acestea sunt locuri de vizitat în Europa foarte populare.

Perioada desfășurării: 18 noiembrie 2023 - 26 decembrie 2023

Locația: Rathausplatz, Palatul Schönbrunn, Palatul Belvedere, etc.


Dresda

Târgul de Crăciun din Dresda se organizează încontinuu de aproape șase secole. Este datat din anul 1434, fiind cunoscut ca cel mai vechi târg de Crăciun din Germania. A început ca un târg de o zi pentru a oferi localnicilor posibilitatea de a-și cumpăra carne înainte de Crăciun. De-a lungul secolelor s-a dezvoltat, devenind unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Striezelmarkt, așa se numește acest târg, se organizează în Piața Altmarkt din Dresda. Iluminatul festiv, muzica de sărbatoare, aromele de vin fiert și mâncărurile tradiționale, creează o atmosferă magică la târgul de Crăciun din Dresda.

Perioada desfășurării: 29 noiembrie 2023 - 24 decembrie 2023

Locația: Piața Altmarkt


Praga

Praga este, de asemenea, unul dintre cele mai frumoase orașe de Crăciun. Străzile sale pietruite și clădirile istorice iluminate sunt deosebit de fermecătoare în perioada sărbătorilor de iarnă. Sunt mai multe locații în Praga care găzduiesc târguri de Crăciun. Cel mai popular este cel organizat în Piața Orașului Vechi (Staroměstské náměstí). De la decorațiuni de Crăciun, jucării din lemn, lumânări, până la bijuterii făcute manual, suveniruri și bunătăți culinare cehești. Atmosfera festivă este întreținută de muzică de sărbătoare. Uneori, coruri locale și internaționale susțin concerte pe scenele improvizate. În Piața Wenceslas vei găsi un târg de Crăciun care oferă aproape aceleași produse. Totuși, spre deosebire de cel din centrul istoric, aici cadrul este puțin diferit, cu o atmosferă mai modernă.


Perioada desfășurării : 2 decembrie 2023 - 6 ianuarie 2024

Locația: Piața Orașului Vechi (Staroměstské nám), Piața Wenceslas (Václavské náměstí), Piața Republicii (Namesti Republiky)



Londra

Să petreci Crăciunul la Londra este ceva cu totul special. Cu multe locații decorate festiv, capitala Angliei te invită să simți spiritul sărbătorilor de iarnă într-un mod unic. Londra este renumită pentru iluminatul stradal de Crăciun. Multe zone din oraș sunt transformate într-un paradis festiv cu mii de luminițe strălucitoare și decorațiuni. Favoritul în topul târgurilor de Crăciun din Londra este, fără îndoială, Winter Wonderland din Hyde Park. Acesta este cel mai popular și grandios târg festiv din oraș. Târgul de Crăciun din Manchester este o altă destinație ideală pentru vacanța de iarnă. Se organizează din 17 noiembrie până în 1 ianuarie 2024. Londra și Manchester sunt populare pentru târgurile festive, dar, cu siguranță, mai sunt și alte orașe frumoase de Crăciun în Anglia.

Perioada desfășurării: 17 noiembrie 2023 - 1 ianuarie 2024

Locația: Hyde Park


München

München, nu are doar o singură piață de Crăciun ci, în total, prin oraș și chiar în aeroport sunt în jur de 20 de piețe. Kripperlmarkt este și aceasta o piață deschisă în perioada Crăciunului, în cadrul căreia, se comercializează doar statuete și ornamente pentru scena nativității. O altă piață de Crăciun deschisă în München, Tollwood, este mai degrabă o piață dedicată multi-culturalității, cu mici piese de teatru, mini-spectacole și unde găsiți obiecte de artizanat și meșteșuguri din diverse zone ale lumii.

Perioada desfășurării: 27 noiembrie 2023 - 24 decembrie 2023

Locația: München


Frankfurt

Târgul de Crăciun din Frankfurt este unul dintre cele mai mari din Germania, cu aproximativ 3 milioane de vizitatori anual. Peste 200 de căsuțe încearcă să te atragă cu de toate: decorațiuni de brad, lumânări, păpuși, artizanat, Apfelweinseife (săpun cu vin din mere), fulare, mănuși, papuci, multe obiecte confecționate manual, cadouri și chiar, și artă modernă.De obicei, târgul începe la sfârșitul lui noiembrie (anul acesta pe 27) și se încheie fix pe 31 decembrie. Programul este între orele 10:00 - 21.00.Pe scena din fața bradului, se cântă colinde, fie se joacă scene din Biblie, fie apare Turmblasen, o formație cu instrumente din alamă.

Perioada desfășurării: 27 noiembrie - 31 decembrie 2023

Locația: Frankfurt

Dacă îți dorești să ai parte de o atmosferă fermecătoare, aceste orașe sunt alegerea perfectă pentru o vacanță de iarnă de neuitat. Timpul zboară și Crăciunul se apropie - alege următoarea ta destinație de vis.
Contactează-ne la numărul: (+373) 22 844 111 | (+373) 78 844 111.

Коментарии