plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Взрослые
12+ лет
1
Дети
2-12 лет
0
Младенцы
0-24 месяцев
0

Почему стоит забронировать и купить билет на самолет на Zbor.md

avantaje zbor.md

Нам очень жаль, но статья доступно только на (Română) языке!

De ce să rezervi și procuri biletul de avion pe Zbor.md

Zilnic, sute de clienți aleg Zbor.md pentru rezervarea și procurarea biletelor de avion. Fie că pleacă într-o călătorie de afaceri, în vacanță sau într-un city-break, Zbor.md este mereu un partener de încredere.

Rezervarea biletelor de avion pe www.zbor.md aduce cu sine o serie de avantaje:

  • Asistență 24/7:

Agenții Zbor.md sunt disponibili pentru clienții companiei 24 ore, 7 zile pe săptămână.
Dacă ai făcut o rezervare pe website-ul nostru, vei avea parte de suport atât online cât și la telefon. Iar în cazul în care apare o problemă în legătură cu zborul, echipa noastră va face tot posibilul pentru a o soluționa în favoarea călătorului.

  • Doar 3 minute pentru rezervarea biletului:

Pe www.zbor.md ai la dispoziție un motor de căutare performant, ce îți ușurează la maxim căutarea. În câteva secunde, sistemul îți oferă cele mai bune oferte pe piața, fie că e vorba de un zbor direct, cu escală, pe o dată anumită sau pe o perioada de timp mai îndelungată.

Dacă întâlnești dificultăți în procesul de rezervare online, nu uita că poți apela serviciul nostru de consultanță sau te poți apropia direct în oficiu, pentru ajutor.

  • Program de bonus:

La înregistrare pe site-ul www.zbor.md ai un cadou de bun-venit în valoare de 25 euro. Ulterior, din fiecare tranzacție, primești 1% CASHBACK direct în contul tău. Acești bani îi poți folosi la procurarea următoarelor bilete de avion.

De asemenea, ai șansa să primești vouchere cadou și alte premii, participând la concursurile și promoțiile noastre de pe rețelele de socializare.

  • 5 modalități de plată:

Tu alegi cum plătești. Noi îți oferim multiple posibilități de achitare:

  • Poți opta pentru plata în oficiu
  • Plata cu cardul, direct pe website
  • Transfer bancar
  • Plata la terminale (qiwi, runpay, mmps)
  • De asemenea, poți achita biletul la oficiile poștale sau oficiile băncilor Victoriabank, Moldinconbank sau Maib.
  • Peste 600 companii aeriene:

Pe site-ul www.zbor.md sunt bilete de la peste 600 companii aeriene, cu oferte de zboruri în întreaga lume. Noi oferim toate opțiunile de zbor valabile pe piață, pentru ca tu să poți alege compania aeriană preferată.

Tot aici găsești și oferte promoționale de la diferiți operatori aerieni și posibilitatea de a rezerva biletul la preț redus.

  • Check-in inclus:

Un zbor reușit începe cu efectuarea procesului de check-in.

Agenții Zbor.md au grijă să efectueze procesul de înregistrare a pasagerilor online, conform regulilor și la ora potrivită, astfel scutind călătorii de griji și taxe adiționale la aeroport (20-30 euro).

  • Conexiuni inteligente:

Zbor.md dispune de toate combinațiile posibile și existente de zbor. Poți ajunge în orice destinație datorită motorului de căutare performant care combină curse de linie și curse low-cost, acest lucru fiind imposibil de obținut prin căutări de bilete de avion direct de la companiile aeriene.

Fiecare client este prețuit în compania Zbor.md.

Înregistrează-te și tu pe www.zbor.md și beneficiază de toate avantajele rezervării cu noi.

Zbor.md - sigur și rapid!

Коментарии