plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Взрослые
12+ лет
1
Дети
2-12 лет
0
Младенцы
0-24 месяцев
0

“Îți dorești o vacanță la Valencia? Zboară cu Fly One, iar Zbor.md te premiază!”

Нам очень жаль, но статья доступно только на (Română) языке!

În perioada 1 noiembrie – 30 noiembrie 2016, Zbor.md și compania aeriană Fly One anunță cea mai tare promoție a toamnei!

Cumpără, în perioada indicată, bilete de avion operate de compania aeriană Fly One pentru orice direcție, pe site-ul de bilete de avion online, www.zbor.md și devin-o automat participant la Promoția : “Câştigă o vacanţă la Valencia! Zboară cu Fly One, iar Zbor.md te premiază!”. Premiul cel mare al promoției – 2 bilete de avion, Chișinău – Valencia – Chișinău, în perioada 06.06.2017 – 31.08.2017!

Este suficient să cumpărați, în perioada 01 noiembrie – 30 noiembrie 2016, bilete de avion în orice direcție operată de compania aeriană Fly One, pe site-ul de bilete de avion online, www.zbor.md, sau să le rezervați la numărul de telefon 022 844 111 și să le procuraţi în oficiul Zbor.md de pe str. 31 august 1989, 64, Chișinău.

Fly One este o companie aeriană privată din Republica Moldova, fondată recent, dar care a reușit să se recomande pozitiv față de pasagerii săi! La moment, Fly One operează zboruri spre 9 destinații: Parma, Barcelona, Dublin, Moscova, Lisabona, Veneția, Verona, Voronej, SanktPetersburg. Prețurile pentru biletele de avion sunt foarte competitive!

Serviciul ZBOR.md oferă posibilitatea de a alege personal timpul convenabil, zborul propriu-zis, posibilitatea rezervării biletului şi achitarea lui fără a pierde timpul în trafic și așteptând în cozi.

Ne dedicăm integral clienților noștri și ne concentrăm pe satisfacerea maximă a nevoilor Dumneavoastră. Principiul de bază al lucrului nostru este prestarea de servicii excluzive la nivel mondial, în combinație cu tehnologii moderne și inovative.

Parteneriatul cu o rețea globală Vă deschide oportunitatea de a urmări zborurile actuale și preturile biletelor în timp real. Aceasta permite rezervarea sau cumpărarea biletelor pentru orice destinație, alegând una din 300 de companii aeriene, la un preț mai mult decât rezonabil, la orice oră.

Aici găsiţi Regulamentul Promoţiei https://www.zbor.md/ro/page/regulament-campanie-fl...!

Rezervă acum bilete de avion pe www.zbor.md!

Коментарии