plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Взрослые
12+ лет
1
Дети
2-12 лет
0
Младенцы
0-24 месяцев
0

​Au rămas 15 zile ! Din 23 Noiembrie Zboară direct spre DUBAI cu Air Moldova!

Нам очень жаль, но статья доступно только на (Română) языке!


Vrem să te bucurăm! Din 23 noiembrie, „Air Moldova” lansează cursa directă Chișinău-Dubai pentru 159 euro și cursa tur-retur pentru 349 euro, cu toate taxele incluse. În doar 5 ore aterizezi în Dubai. Biletele de Avion deja le poti cumpăra pe www.zbor.md!

O dată cu lansarea acestei curse, pe site-ul Zbor.md puteți obține Conexiuni Inteligente spre statele Estice la un preț mult mai convenabil și fără bătăi de cap!

Dubai-ul este numit „orașul superlativelor” din simplul motiv că aici găsești cel mai luxos hotel din lume, cel mai mare complex comercial din lume, cel mai înalt turn din lume, cea mai mare insulă artificială din lume și cel mai bine computerizat metrou din lume!

De ce venim ACUM cu acest anunț?

Pentru că sezonul nostru rece (octombrie-aprilie) este perioada perfectă să vizitezi această destinație, atunci cînd Dubai-ul este mai puțin fierbinte și te poți bucura de plaje cu nisip fin și soare. Tot atunci au loc și două evenimente de răsunet: Dubai Shopping Festival și Dubai Summer Surprise.

Dacă te întrebi „ce să fac eu în acest Dubai?” – noi te ajutăm să-ți faci o idee:

Din start, simbolul Dubaiului – Burj Khalifa – cel mai înalt zgîrie-nori din lume, este o experiență de neuitat. Poți fi printre cei peste 2 milioane de turiști care vizitează anual acest obiectiv. Clădirea are 160 de etaje și „doar” 828 de metri!

Cînd ai fost ultima dată la shopping într-un loc unde sînt adunate împreună 1200 de magazine? Dubai Mall te așteaptă, cu tot cu parcul de distracții, acvariul și patinoarul său enorm. Apropo, acvariul conține peste 33 000 de specii marine!

Un alt simbol binecunoscut al Dubai-ului este hotelul de lux Burj al-Arab. Renumit prin luxul său, holul acestei clădiri este atît de larg încît ar putea încăpea Statuia Libertății. Dacă cauți priveliști de neuitat și locuri romantice, îți recomandăm Madinat Jumeirah – plajă ireproșabilă, ocean și Burj al-Arab. Pozele făcute acolo sînt de top.

Ai auzit de Desert Safari? E ceva unic: mersul cu cămila, călătorie prin dunele din nisip, cină și multe altele. Pînă la 50 de euro.

În contrast cu luxul obiectivelor de mai sus, cartierul Bastakia atrage mulți turiști prin farmecul arhitecturii tradiționale arăbești. În trecut un cartier al pescarilor, Bastakia redă foarte bine istoria și cultura zonei. Dacă te-ai plictisit de mall-uri, souk-urile din Deira sînt alegerea perfectă. Altfel spus, bazarurile mari în care găsești orice: de la condimente și materiale textile pînă la parfumuri și materiale mai prețioase (aur, de exemplu).

Cireașa de pe tort ți-o oferă Fîntîna din Dubai. Noaptea în special, poți admira spectacolul jeturilor de apă care „dansează” pe ritmul muzicii arăbești și a celei internaționale. Gratuit!

Apropo, dacă ești amator de atmosferă de munte, în Dubai găsești cel mai mare ski park interior din lume – 22 000 metri pătrați acoperiți cu zăpadă anul împrejur, unde poți face ski, snowboarding și multe altele.

De convertitul banilor nu trebuie să-ți faci griji – peste tot găsești schimburi valutare. În medie, 1 USD = 4,2 dirhami. Poți plăti și în dolari și primești restul în dirhami, inclusiv la taxi.

Pînă în 2020 numărul anual de turiști va atinge 20 de milioane, Dubai fiind al 7-lea cel mai vizitat oraș din lume.

Începând cu 23 noiembrie 2017, cursa directă tur-retur va fi operată de 2 ori pe săptămînă cu aeronava de tip Airbus 319 pentru clasa business și econom (indicăm ora locală):
Chișinău 21:50 - Dubai 04:50 și Dubai 06:50 - Chișinău 10:10.

Air Moldova operează zboruri spre 29 de destinații şi cuprinde 50% din fluxul aerian de pasageri din Republica Moldova. În prezent, Air Moldova deține 8 avioane și transportă anual peste 1 milion de pasageri.

Rezervă acum pe Zbor.md și beneficiază de cele mai bune prețuri!

Коментарии