Prețuri la bilete de avion spre Corea de Sud

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Corea de Sud pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Situată în partea sudică a Peninsulei Coreene, Coreea de Sud este un stat din Asia de Est care are deschidere la Marea Japoniei și Marea Galbenă și este adesea numită „Țara dimineților liniștite”. Teritoriul peninsulei este populat încă din cele mai vechi timpuri, ea fiind ocupată temporar de Imperiul Chinez care și-a lăsat amprenta asupra culturii și obiceiurilor de aici. La începutul secolului XX, Coreea este anexată Japoniei urmând ca după cel de-al Doilea Război Mondial, nordul țării să fie controlat de armata rusă și sudul țării să fie sub control american. Cel mai recent conflict între cele două părți ale Coreei, a fost Războiul Coreean de la jumătatea secolului XX. Coreea de Sud și-a declarat independența în 1948, după care în 1990 devine membru ONU. În 2000, președintele Kim Dae Jung primește Premiul Nobel pentru Pace.

Artele și cultura Coreei au fost puternic influențate de-a lungul anilor de contactul cu China. Cel mai important oras al țării și prima destinație turistică coreeană este capitala acestuia, Seul. Seul se numără printre primele 10 metropole finaciare ale lumii și este a doua metropolă din lume ca mărime, ocupând locul I în topul destinațiilor turistice asiatice, într-un top alcătuit de chinezi, japonezi și thailandezi. Aici se găsesc numeroase zone istorice de pe lista patrimoniului universal UNESCO, cum ar fi Changdeokgung, Fortăreața Hwaseong, mormântul Jongmyo sau Mormintele regale ale Dinastiei Joseon. Alături de aceste vestigii, importante edificii de artă se găsesc la Puyo, Kwagju, Pusan (Busan), Daegu. A doua mare metropolă a Coreei de Sud este Busan, cel mai mare oraș-port din țară și al cincilea din lume, fiind situat în sud–estul peninsulei coreene. Dacă ajungeți în Coreea de Sud, nu pierdeți ocazia de a vizita Incehon, lacul înțelept, un teritoriu locuit încă din epoca pietrei, care impresionează turiștii prin numeroase monumente istorice și orașul Daejeon, considerat capitala științei și tehnologiei coreene.

Printre cele mai iubite festivaluri din Coreea de Sud, se numără festivalul autumnal Yongsan, Korea International Walking Festival, Festivalul Internaţional al Florii de Cais Gwangyang, Festivalul Florii de Corn Gurye, Festivalul Jinhae Gunhangje, Festivalul Florii de Cireş și multe altele. Ajungeți în Coreea de Sud la timp pentru festival, călătorind cu avionul prin companiile Aeroflot, Korean Air, Asiana Airlines, Lufthansa, Cathay Pacific, China Eastern și EVA Air.