Bilete de avion de la Aeroportul Marseille Provence (Aéroport Marseille Provence)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Marseille Provence pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Franţa, Marsilia
  • Cod IATA: MRS
  • Fus orar: Europe/Paris
  • Longitudine: 5.215
  • Latitudine: 43.4367

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Marseille Provence

image

Descriere aeroport

Aeroportul Marseille Provence servește orașul francez Marsilia și întreaga regiune Provence, din sudul Franței fiind situate la 25 kilometri (16 mile) nord-vest de Marseille. În 2012, aeroportul a cunoscut a patra cea mai importantă creștere a traficului de pasageri, la 12,7%, cu 8.295.479 de pasageri. Aeroportul Marseille Provence servește ca un oraș de focalizare pentru Air France. Aeroportul Marseille servește destinații la fel de îndepărtate ca New York, Toronto, Montreal, Punta Cana sau Antananarivo.

Număr de terminale

Cele două terminale ale aeroportului sunt localizate la câțiva pași unul de altul.

Accesul din oraș

Autobuze de transfer gratuite regulate leagă terminalele cu gara Vitrolles Aéroport, care se află la o distanță de cinci minute de mers. De aici, trenurile SNCF circulă spre Marsilia (timp de călătorie: 20 minute, tariful de: € 4.90) și numeroase alte destinații, inclusiv Avignon și Montpellier. Biletele pot fi achizitionate de la mașini automate în aeroport. Există autobuze din Aeroportul Marseille Provence spre stația de cale ferată Marseille St Charles (timp de călătorie: 20-30 minute; tarif: € 8.50) și spre autobuzul Aix-en-Provence și gările TGV (timp de călătorie: 30-40 minute, tariful de: € 7.80 €). Taxiurile sunt disponibile 24 de ore pe zi și pot fi comandate în avans. Tariful spre centrul orașului Marsilia este de aproximativ € 50 în timpul zilei și € 60 pe timp de noapte, iar durata călătoriei este de aproximativ 20 de minute.

Știați că

Acesta este al cincilea cel mai aglomerat aeroport francez ca trafic de pasageri și al treilea cel mai mare ca trafic de marfă. În vara anului 2013, aeroportul a deservit 132 de destinații regulate, cea mai mare ofertă din Franța, după aeroporturile pariziene.