Bilete de avion de la Aeroportul Lyon-Saint-Exupéry (Aéroport de Lyon-Saint Exupéry)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Lyon-Saint-Exupéry pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Franţa, Lyon
  • Cod IATA: LYS
  • Fus orar: Europe/Paris
  • Longitudine: 5.0811
  • Latitudine: 45.7256

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Lyon-Saint-Exupéry

image

Descriere aeroport

Unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Franța, Aeroportul Lyon-Saint Exupéry servește orașul Lyon și împrejurimile regiunii Rhône-Alpes, fiind situat în Colombier-Saugnieu, la 20 km (13 mile) est de centrul orașului Lyon.

Număr de terminale

Aeroportul este format din trei terminale și două piste aliniate nord-sud. Cele trei terminale sunt adiacente și la câțiva pași unul de altul. Terminalul 3 este utilizat de companiile aeriene low-cost și are facilități foarte de bază. Un autobuz de transfer gratuit conectează terminalele și parcurile auto de lungă durată.

Accesul din oraș

Trenurile circulă zilnic de la stația TGV a aeroportului spre 15 orașe din Franța și nordul Italiei, inclusiv Paris, Marseille, Avignon, Torino și Milano. Serviciul de tramvai Rhônexpress conectează aeroportul direct cu centrul orașului în mai puțin de 30 de minute. Tariful unic este de € 15.70. Tramvaiele circulă la fiecare 15 minute, cu excepția 0500-0600 și 2100-0040, atunci când rulează la fiecare 30 de minute. Autobuzele și autocarele operează spre un număr de destinații din regiunea Rhône-Alpes, inclusiv Annecy, Aix-les-Bains, Chambéry și Grenoble.