Bilete de avion de la Aeroportul Coasta de Azur Nisa (Aéroport Nice Côte d'Azur)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Coasta de Azur Nisa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Franţa, Nisa
  • Cod IATA: NCE
  • Fus orar: Europe/Paris
  • Longitudine: 7.215
  • Latitudine: 43.6653

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Coasta de Azur Nisa

image

Descriere aeroport

O poartă de acces la Coasta de Azur, Aeroportul Nisa este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Franța și este situat la o scurtă călătorie cu mașina de orașul Nisa, la doar 7 km (4 mile) vest de Nisa. Capacitatea teoretică a aeroportului este de 13 milioane de pasageri și 52 de mișcări de aeronave (26 aterizări) pe oră.

Număr de terminale

Cele două terminale de aeroport sunt legate prin autobuze de transfer de curtoazie care conectează, de asemenea, parcările cu terminalele.

Accesul din oraș

SNCF circulă de la gara Nisa Sf. Augustin, situată la 500 m de Terminalul 1. Servicii de SNCF către alte destinații naționale sunt de la stația centrală din Nisa, care este conectată la aeroport cu autobuzul 99 (SNCF direct), de la Terminalul 2, și autobuzul 23, de la Terminalul 1. Autobuzele Lignes d'Azur 99 și 98 circulă în mod regulat între aeroport și centrul orașului. Tariful unic este de 4 € (acesta este un bilet valabil o zi de călătorie cu autobuzul oriunde în Coasta de Azur), iar călătoria durează aproximativ 20-30 de minute. Taxiurile sunt disponibile 24 de ore pe zi. Tarifele pentru centrul orașului Nisa sunt de la € 22 la € 30 în timpul zilei, și de € 27 la € 32 pe timp de noapte. Transferuri cu elicopterul la Monaco, Cannes și Saint-Tropez sunt de asemenea disponibile. Azur HELICOPTERE, Heli Air Monaco și Monacair sunt printre operatori.

Știați că

Acesta este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Franța și servește ca un oraș de focalizare pentru Air France și o bază de operare pentru EasyJet.