Bilete de avion de la Aeroportul Edinburgh (Edinburgh Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Edinburgh pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Regatul Unit, Edinburgh
  • Cod IATA: EDI
  • Fus orar: Europe/London
  • Longitudine: -3.3725
  • Latitudine: 55.95

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Edinburgh

image

Descriere aeroport

Aeroportul Edinburgh este principalul aeroport pentru acces la estul Scoției, situat la 12 km (8 mile) vest de orașul Edinburgh. Companiile aeriene care operează curse de aici sunt: Aer Lingus Regional, Air Canada Rouge, Air France, Austrian Airlines, BH Air, Ryanair, Scandinavian Airlines, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways, Turkish Airlines, United Airlines, US Airways, Virgin Atlantic, Vueling.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de un singur terminal.

Accesul din oraș

Nu există nici un serviciu feroviar de la Aeroportul Edinburgh. Cu toate acestea, principala gară, Edinburgh Haymarket, din centrul orașului oferă servicii în întreaga Scoția și mai departe. Serviciul express de autobuze Ailink 100 operează zilnic (timp de călătorie: 25 minute; tarif: € 3.50). În timpul nopții, serviciul N22 Lothian Buses rulează la intervale de 30 de minute (timp de călătorie: 28 minute, tariful de: £3). Transferul se mai poate face și cu taxiul - durata călătoriei și tariful variază în funcție de ora din zi, cu toate că de obicei durează 25 minute și costă în jur de 20 de lire sterline pentru centrul orașului.

Știați că

În 2013, a fost cel mai aglomerat aeroport din Scoția, deservind 9.8 milioane de pasageri. Aeroportul Edinburgh a fost, de asemenea, al cincilea cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie ca total de pasageri.