Bilete de avion de la Aeroportul Glasgow (Glasgow Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Glasgow pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Regatul Unit, Glasgow
  • Cod IATA: GLA
  • Fus orar: Europe/London
  • Longitudine: -4.4333
  • Latitudine: 55.8719

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Glasgow

image

Descriere aeroport

Aeroportul Glasgow, situat în apropierea orașului Paisley, este cel mai mare aeroport din vestul Scoției. Aeroportul Glasgow este situat la 13 km (8 mile) vest de Glasgow. Cele mai mari companii aeriene ale aeroportului sunt British Airways și Loganair (franciză în prezent, folosind Flybe), acesta din urmă folosind-o ca un hub. Alte companii aeriene majore sunt: Flybe, EasyJet, Jet2, Thomas Cook Airlines și Thomson Airways.

Număr de terminale

Aeroportul are un singur terminal, împărțit în trei secțiuni: Vestică – pentru zboruri internaționale, Centrală – pentru zboruri interne, și Estică – pentru zborurile low-cost, Irlanda și Insulele Scoțiene.

Accesul din oraș

Gara Gilmour Street din Paisley este situate la aproximativ 1.6 km de Aeroportul Glasgow, și la doar câteva minute de mers cu taxiul sau cu autobuzul local. Trenurile ajung la Glasgow Central (timp de călătorie: 11 minute; tarif: € 3.20). Primul serviciu de transfer din Glasgow funcționează 24 de ore pe zi, între Aeroportul Glasgow și centrul orașului (durata călătoriei: 25 minute; tarifare: 6 £). Autobuzul 747 (Airlink) funcționează, de asemenea, spre centrul orașului (durata călătoriei: 50 de minute; tarif: € 4.50). Autobuzele sunt de asemenea disponibile pentru alte destinații. Tariful pentru o călătorie cu taxiul până în centrul orașului este în jur de £ 25, iar durata călătoriei este, în general, de 20 de minute, în funcție de condițiile de trafic.

Știați că

În 2013, aeroportul a deservit aproape 7.4 milioane de pasageri, o creștere anuală de 2.9%, ceea ce-l face al doilea cel mai aglomerat din Scoția, după Aeroportul Edinburgh, și al optulea cel mai aglomerat aeroport din Regatul Unit.