Bilete de avion de la Aeroportul din Dublin (Dublin Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul din Dublin pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Irlanda, Republica, Dublin
  • Cod IATA: DUB
  • Fus orar: Europe/Dublin
  • Longitudine: -6.27
  • Latitudine: 53.4214

Aeroporturi apropiate de Aeroportul din Dublin

image

Descriere aeroport

Cel mai aglomerat aeroport din Irlanda, Aeroportul Dublin este situat la 10 km (6 mile) nord de centrul orașului Dublin, capitala țării. Din 2013, ruta Dublin - Londra este cel mai aglomerat traseu aerian international din lume, cu 640 de zboruri săptămânale între cele două orașe. Dublin este, de asemenea, unul din doar șapte aeroporturi din lume care deservesc toate cele șase aeroporturi din Londra: Stansted, Luton, Gatwick, Heathrow, London City și Southend. Există peste 90 de plecări zilnice spre alte aeroporturi din Marea Britanie. Există, de asemenea, o rețea de cursă lungă de dimensiuni rezonabile. Aer Lingus servește mai multe destinații populare din SUA, și a fost capabilă de a adăuga mai multe datorită afacerii “Cer Deschis”. Etihad Airways operează de 10 ori mai multe servicii săptămânale între aeroport și Abu Dhabi, iar la 09 ianuarie 2012, Emirates a început un serviciu direct zilnic la Dubai.

Număr de terminale

Cele două terminale ale aeroportului Dublin sunt legate printr-o pasarelă acoperită.

Accesul din oraș

Servicii locale de autobuz frecvente operate de Dublin Bus pleacă direct afara terminalelor. Acestea includ autobuzul expres Airlink 747 (timp de călătorie: 30 minute; tarif: € 6). Autobuzele 16, 41 și 102 deservesc, de asemenea, la aeroport. Taxiurile sunt disponibile din afara terminalelor. În funcție de trafic, plimbarea în oraș poate dura 25-45 de minute, iar tarifele încep de la aproximativ 25 €.

Știați că

În 2013, 20.2 milioane de pasageri au trecut prin aeroportul Dublin, fiind cel mai aglomerat aeroport al statului în ceea ce privește traficul total de pasageri. Acesta are, de asemenea, cele mai mari niveluri de trafic de pe insula Irlanda, urmat de Aeroportul Internațional Belfast.