Bilete de avion de la Aeroportul Alicante-Elche (Aeropuerto de Alicante-Elche)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Alicante-Elche pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Spania, Alicante
  • Cod IATA: ALC
  • Fus orar: Europe/Madrid
  • Longitudine: -0.5581
  • Latitudine: 38.2822

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Alicante-Elche

image

Descriere aeroport

Aeroportul Alicante este localizat la 11 km sud de orașul Alicante, și depășește ca importanță aeroportul din Valencia, fiind al cincilea cel mai aglomerat aeroport din Spania, dupa Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca și Malaga. Cunoscut în trecut sub numele El Altet, Alicante a fost deschis în Elche pe Costa Blanca, în 1967, iar în ultimii ani, a devenit un centru important pentru companiile aeriene low-cost europene și a trebuit să se extindă considerabil pentru a face față cererii. De aici, sunt operate curse de către companiile aeriene Air Berlin, Air Europa, Air Nostrum, EasyJet, EasyJet Switzerland, Flybe, Jet2.com, Jetairfly, Monarch Airlines, Niki, Norwegian Air Shuttle, Ryanair, S7 Airlines, SAS Scandinavian Airlines, Thomas Cook Airlines, Thomson, Transavia, Vueling.

Deși aeroportul este situat pe teritoriul Comunității Autonome spaniole Valencia, este de asemenea o alegere populară pentru vizitatorii din regiunea Murcia. În comun cu un număr mare de aeroporturi dn Spania, Alicante este operat de Aena Aeropuertos SA și este o destinație populară pentru cei care călătoresc din Marea Britanie, Germania și Olanda. Aproximativ 10 milioane de pasageri aleg să treacă prin Alicante în fiecare an.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de trei terminaluri. Noul terminal (Terminalul N), deschis în 2011, a crescut foarte mult capacitatea de zbor a aeroportului.

Accesul din oraș

În mod ideal, poziționat aproape de autostrada A7, aeroportul poate fi ușor de accesat cu autobuzul, cu taxiul sau cu mașina private, cele mai renumite firme de închirieri auto, ca Alalmo, Europcar, Goldcar, sau Sixt au agenţii la aeroport.