Bilete de avion de la Aeroportul Ibiza (Aeropuerto de Ibiza)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Ibiza pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Spania, Ibiza
  • Cod IATA: IBZ
  • Fus orar: Europe/Madrid
  • Longitudine: 1.3731
  • Latitudine: 38.8728

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Ibiza

image

Descriere aeroport

Aeroportul Ibiza este situat la 7.5 km sud-vest de orașul Ibiza, și deservește două dintre Insulele Baleare, Ibiza și Formentera. Destinația este frecventată mai ales în sezonul de vârf, care durează din mai până în octombrie. Deși insula nu este prea mare, 5 milioane de pasageri care vizitează insula în fiecare an o transformă într-o destinație estivală de petreceri foarte cunoscută. Insula Ibiza este un rai de vacanță pentru familii, cupluri și petrecăreți din întreaga lume, ceea ce determină un nivel ridicat al traficului de pasageri pe aeroportul principal al insulei.

De pe acest aeroport sunt operate atât zboruri interne, cât și internaționale, către peste 111 destinații. Printre companiile aeriene care folosesc Aeroportul Ibiza ca sediu central în Insulele Baleare se află: Ryanair, Vueling, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways, Norwegian Air Shuttle, Niki, Neos, British Airways, Tuifly, Iberia Express, Jet2.com, Monarch, Luxair, Air Europa, Bmibaby, Germanwings, Condor Flugdienst etc.

Număr de terminale

Există un singur terminal aici, care se descurcă foarte bine cu nivelul traficului din timpul verii.

Accesul din oraș

Cu mașina, principalul drum de acces este autostrada PM-801, cu taxi - Radiotaxi oferă servicii de taxi către centrul oraşelor Ibiza (durata călătoriei - 20 minute), Playa d’en Bossa, San Antonio, Santa Eulalia, San José şi San Juan. Cu autobuzul - Ibizabus linia 10 circulă între aeroport şi Ibiza (durata călătoriei - 30 minute), iar ca transport pe apă - există feriboturi ce efectuează curse regulate din Ibiza către Formentera (durata călătoriei - 45 minute).

Știați că

Inițial, aeroportul Ibiza a fost stabilit ca un aerodrom militar temporar în timpul Războiului Civil Spaniol. Pentru un număr de ani, el a continuat să funcționeze ca un hub de transport de urgență, dar mai târziu a fost închis în 1951.