Bilete de avion de la Aeroportul din Valencia (Aeropuerto de Valencia)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul din Valencia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Spania, Valencia
  • Cod IATA: VLC
  • Fus orar: Europe/Madrid
  • Longitudine: -0.4817
  • Latitudine: 39.4894

Aeroporturi apropiate de Aeroportul din Valencia

image

Descriere aeroport

Aeroportul Valencia mai este cunoscut și ca Aeroportul Manises. Servind al treilea cel mai mare oraș din Spania, Aeroportul Valencia operează rute către numeroase destinații din Europa, și este situat la 8 km (5 mile) vest de Valencia. Acesta este baza principală pentru operatorul de transport regional Iberia Air Nostrum. Compania aeriană low-cost irlandeză Ryanair a folosit aeroportul ca un hub din 2007, dar a decis să-l închidă

Număr de terminale

Aeroportul are un singur terminal și o pistă.

Accesul din oraș

Valencia Metro leagă aeroportul cu centrul orașului și zona portuară. Cu linia 3 durează aproximativ 25 de minute pentru a ajunge în centrul orașului, iar tariful este de € 3.90. Autobuzul local 150, operat de către autoritățile de transport metropolitane circulă între aeroport și stația centrală de autobuz (timp de călătorie: 45 minute; tariful de: 1.50 €). Companiile de taxi care deservesc aeroportul includ Radio Taxi Manises, Radio Taxi Valencia, Taxco și Taxi Valencia. Tarifele de aeroport sunt supuse unui supliment de € 4.95.

Știați că

Este al 8-lea cel mai aglomerat aeroport spaniol în ceea ce privește pasagerii și al doilea din regiune, după Alicante. Aeroportul are conexiuni de zbor spre aproximativ 15 țări europene, și a deservit 4.980.000 de pasageri în 2011.