Zbor.md

Bilete de avion El Al Israel Airlines

Rezervă acum! Prețurile se pot modifica! Suport Clienți 24/7

Zboruri El Al Israel Airlines disponibile din Moldova

Destinații de la cel mai mic preț posibil!

El Al Israel Airlines
De la Chișinău
Zboară din Chișinău

Top oferte de sezon

Vezi destinații populare acum

El Al Israel Airlines

Despre companie

Cu sediul central în Tel Aviv, El Al oferă o rețea extinsă de zboruri către peste 50 de destinații din Europa, America de Nord, Asia și Africa.

Flota modernă a companiei, care include aeronave Boeing 787 Dreamliner și Boeing 777, oferă pasagerilor o experiență de zbor confortabilă și sigură. El Al este cunoscută pentru serviciile sale de calitate, personalul său prietenos și mâncarea kosher oferită la bord.

El Al nu este doar o companie aeriană, ci și un simbol al unității naționale și al rezistenței Israelului. Compania a jucat un rol important în transportarea trupelor și echipamentelor militare în timpul războaielor, contribuind la apărarea țării.


Servicii

În plus față de serviciile de pasageri, El Al oferă și servicii de transport de marfă și este recunoscută pentru operațiunile sale eficiente și sigure în acest domeniu.

Cu o istorie bogată și o reputație solidă, El Al Israel Airlines continuă să fie o prezență vitală în peisajul aviatic internațional și o alegere preferată pentru călătorii către și dinspre Israel.