Zbor.md
Istanbul. Locuri Must - Visit
2891

Istanbul. Locuri Must - Visit

Top 5 locuri pe care ar trebui să le vizitezi în Istanbul

Moscheea AlbastrăMoscheea Albastră, cunoscută și sub numele de Moscheea Sultanului Ahmed, este o moschee istorică situată în Istanbul, Turcia. Este cunoscută pentru frumoasele sale plăci albastre care îi împodobesc pereții interiori, care dau numele moscheii.

Palatul Topkapi

Palatul Topkapi este un palat istoric situat în Istanbul, Turcia. A fost reședința principală a sultanilor otomani timp de aproape 400 de ani, din secolul al XV-lea până în secolul al XIX-lea. Palatul Topkapi face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO și este o destinație turistică populară în Istanbul. Atrage milioane de vizitatori în fiecare an și găzduiește mai multe muzee, inclusiv Muzeul Haremului, care a fost reședința soțiilor, copiilor și concubinelor sultanilor otomani.

Marele Bazar

Marele Bazar este o piață istorică din Istanbul, cunoscută ca Grand Bazaar. Este una dintre cele mai mari și mai vechi piețe acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine și 60 de străzi. Marele Bazar este cunoscut pentru marea varietate de bunuri, inclusiv bijuterii, textile, condimente, ceramică și multe altele. Indiferent de ce ai nevoie, aici ai toate șansele să găsești ceea ce cauți. Ai nevoie doar de timp si bani!

Moscheea Suleymaniye

Moscheea Suleymaniye este o moschee istorică situată în Istanbul. Este una dintre cele mai mari și mai impresionante moschei din oraș și este considerată o capodoperă a arhitecturii otomane. Moscheea a fost construită la mijlocul secolului al XVI-lea și poartă numele sultanului Suleyman Magnificul, care a ordonat construcția acesteia. Această moschee, absolut magnifică, este cunoscută pentru dimensiunile sale grandioase, designul elegant și decorul superb.

Palatul Dolmabahce

Palatul Dolmabahce este un palat istoric fascinant, care emană un aer luxuriant. A fost construit la mijlocul secolului al XIX-lea și a servit ca reședință principală a sultanilor otomani timp de aproape un secol. Palatul este o clădire opulentă și somptuoasă, cu peste 285 de camere, 43 de holuri și 14 băi. Este cunoscut pentru decorațiunile sale impresionante, inclusiv candelabre, și mobilier aurit.

Profită de oferta companiei aeriene Turkish Airlines, la cursa Chișinău - Istanbul începând cu 174€ (tur - retur).

Perioada promoției: 11 - 21 Ianuarie, 2024.
Perioada călătoriei: 11 Ianuarie, 2024 - 10 Iunie, 2024.


Locuri Limitate | Zbor din Chișinău | Early Booking | Zbor Tur - Retur

Contactează-ne la numărul: (+373) 22 844 111.