plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Un buchet și un bilet – cadoul perfect de 8 Martie!

Pe măsură ce ne apropiem de 8 Martie - Ziua Internațională a Femeii, ne aducem aminte de femeile incredibile din viața noastră și de nenumăratele moduri în care au fost acolo pentru noi.

De la mamele noastre, la surorile și prietenele care ne sunt dragi, aceste femei sunt o sursă de forță și inspirație pentru noi toți, pe care vrem să le celebrăm într-un mod deosebit.

Deși, un buchet de flori este un gest de cea mai clasica natură, de ce să nu condimentăm puțin ocazia cu ceva special, ele doar merită, nu?!

La Zbor.md, credem că un buchet de flori și un bilet de avion sunt modalitatea supremă de a-ți arăta aprecierea față de femeile din viața ta. Iar ca să-ți fie și mai ușor să alegi, am creat pentru tine și o listă cu idei de destinații și prețuri, perfecte pentru un city-break sau o mini vacanță în preajma sărbătorii de 8 Martie:

Roma - Imaginează-ți că o surprinzi pe mama ta cu un buchet de flori preferate și un bilet de avion spre Roma, unde poate explora ruinele antice și se poate răsfăța cu bucătăria italiană delicioasă. Poți prinde un citybreak la Roma cu doar 274 euro, dacă te grăbești.

Veneția - Sau poate îți surprinzi soția cu o excursie la Veneția, unde veți explora străzile pe apă ale orașului și veți face o plimbare romantică cu gondola. O escapadă în acest oraș romantic te va costa de la 323 euro.

Praga - Dacă sora ta iubește istoria și cultura, Praga este destinația perfectă. Poate vizita locuri istorice și rătăci străzile înguste și pline de farmec ale capitalei. Pentru o mini vacanță la Praga vei scoate din buzunar doar 244 euro.

Istanbul - Pentru o experiență inedită, surprinde-ți prietena cu un bilet de avion spre Istanbul, unde se poate bucura de arhitectura spectaculoasă, bucătăria turcească de excepție și de o experiență culturală unică. Un astfel de sejur te va costa de la 280 euro.

Viena - Ai o soacră care iubește muzica și arta? Viena este destinația perfectă, unde poate explora muzee de renume mondial și asculta concerte de muzică clasică în Filarmonica cu cea mai bună acustică din lume. Un astfel de cadou te va costa doar 244 euro.

Paris - Desigur, nicio listă de idei nu ar fi completă fără cea mai romantică destinație - Paris. Surprinde-ți femeia dragă cu o excursie în Orașul Iubirii, unde veți trăi romantismul la cote maxime și veți simți magia plutind mereu în aer. Un sejur începe de la 317 euro.

Nu ai găsit ce căutai? La Zbor.md, ne angajăm să oferim cele mai bune opțiuni de zbor pentru orice destinație. Contactează un agent pentru a te ajuta să găsești biletele de avion dorite sau sună expertul nostru în călătorii la 022 844 333 pentru a rezerva un sejur complet de câteva zile.

De Ziua Internațională a Femeii, arată-le femeilor speciale din viața ta cât de mult le apreciezi.

Dăruiește-le „un buchet și un bilet” – frumusețe, aventură și amintiri pe viață.

Comentarii