plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Știai că poți beneficia de compensații dacă ți s-a anulat/amânat zborul? Află mai multe de la agenții Zbor.md

În urma evenimentelor recente de pe piața avia din Republica Moldova, tot mai multe persoane s-au confruntat cu situația în care fie le-a fost anulat zborul, fie a fost reprogramat pentru o altă zi sau a fost amânat pentru multe ore. Rambursarea banilor pentru zborurile anulate depinde în mare măsură de politica companiei aeriene cu care ai rezervat zborul.

De obicei, atunci când un zbor este anulat de către compania aeriană, există mai multe opțiuni disponibile pentru a recupera banii plătiți pentru biletul de avion. Dacă ai cumpărat bilet prin intermediul agenției noastre, Zbor.md, agenții de ticketing te vor îndruma și ajuta. Uite aici câteva dintre cele mai comune opțiuni.

Rambursarea integrală: Dacă zborul tău a fost anulat de către compania aeriană, ai dreptul să primești o rambursare integrală a sumei plătite pentru biletul de avion. Unele companii aeriene îți vor oferi opțiunea de a solicita rambursarea online sau prin intermediul unui serviciu de asistență pentru clienți, dar tu poți face asta direct prin intermediul unui agent de ticketing Zbor.md.

Replanificarea zborului: Unele companii aeriene îți vor oferi opțiunea de a-ți reprograma zborul anulat pentru o altă dată. Aceasta poate fi o soluție convenabilă dacă planurile tale sunt flexibile și poți găsi o altă dată sau destinație care să se potrivească.

Compensații pentru amânări și anulări: În unele cazuri, pentru timpul așteptat din cauza amânării/anulării unor zboruri, pasagerul poate beneficia și de compensații. Pentru a obține informații precise despre politica de compensare a companiei aeriene respective, cel mai bine este să te consulți cu un agent Zbor.md. Noi îți stăm la dispoziție non-stop pentru a te ajuta să remediezi orice problemă legată de zborul tău.

Fii răbdător, agenții noștri vor face tot ce le stă în putință pentru a-ți rezolva problemele. Procesele de rambursare poate întâmpina întârzieri sau probleme tehnice. Contactează-ne la numărul de telefon +373 78 844 111 sau pe Viber și Whatsapp.

Comentarii