plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Fii ca Ion! Cumpără din timp un bilet de avion!

Dacă îți dorești o călătorie la vară, pregătește costumul de baie de pe acum.

Suntem în cea mai profitabilă perioadă din an pentru a planifica o călătorie sau un zbor cu avionul. Biletele în afara sezonului sunt mult mai accesibile ca preț și disponibilitate, astfel poți alege cu relaxare zborul potrivit.

De exemplu, dacă în high season un bilet spre insulele grecești te-ar costa în jur la 150-200 de euro/segment, acum poți găsi bilete cu zbor direct cu practic 30% mai ieftine. Un bilet de avion spre stațiunile de odihnă din Turcia te costă acum doar 70 euro, în comparație cu un preț peste 100 euro, la vară.

Un alt beneficiu a rezervării biletelor de avion din timp este că promoțiile companiilor aeriene se țin lanț în această perioadă, iar dacă vânezi ofertele, poți prinde un bilet cu reduceri mega generoase! Mai mult decât atât, cumpărând biletul de avion din timp îți vei împărți cheltuielile, astfel ca în momentul călătoriei să nu golești prea tare buzunarul.

Indiferent care-i motivul călătoriei tale, fie că pleci într-o deplasare de muncă, o vacanță cu familia sau la studii peste hotare, acum este momentul perfect ca să-ți iei acel bilet de avion. Disponibilitatea zborurilor spre cele mai cotate destinații, și nu doar, este la capacitate maximă, ceea ce înseamnă că ai mai multe opțiuni de zbor în zile diferite și la ore diferite din care să alegi.

Bucură-te de cele mai mici prețuri pe Zbor.md și ai parte de serviciul de suport clienți valabil 24/7. Odată cu biletul de avion procurat, nu rezervi doar un loc în aeronavă, ci și grija noastră și asistență non-stop pentru călătoria ta.

Profită de cel mai bun sezon pentru a procura bilete avion cu până la 35% mai ieftine.

Rezervă acum!

Comentarii