plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Au fost desemnați alți 6 câștigători ai Tombolei de Iarnă organizată de Zbor.md!

Tombola de iarnă
Зимнея лотерея
Tombola de iarnă Зимнея лотерея

Sărbătorile de iarnă s-au încheiat, dar nu și la Zbor.md. Ninge cu daruri la oficiul Zbor.md de pe strada 31august 64. A doua extragere a Tombolei de Iarnă organizată de Zbor.md s-a desfășurat la data de 10 ianuarie 2022. Premiile oferite includ bilete de avion dus-întors spre Istanbul, vouchere în valoare de 100 euro fiecare și căști fără fir! Norocoșii sunt clienți zbor.md care au procurat bilete de avion în perioada 26 decembrie 2021-10 ianuarie 2022. Câștigătorii au fost extrași în mod aleatoriu, prin intermediul platformei random.com.

Aceștia sunt: Veaceslav Popa. Valeriu Garaba, Vitalie Braga, Nadejda Cebotari, Evelina Bostan, Sava Ion

În joc sunt puse încă multe alte premii la fel de valoroase. Pentru un bilet cumpărat pe Zbor.md participi instant la Tombola de Iarnă. Mai avem bilete de avion tur-retur spre Hamburg și Viena, vouchere în valoare de 100 euro fiecare, smartwatch-uri și smart speakere. Promoția se va desfășura până la 10 februarie 2022, atunci când va avea loc ultima extragere.

Agenția Zbor.md a reușit de-a lungul timpului să obțină încrederea a zeci de mii de clienți. La Zbor.md găsești întotdeauna bilete de avion spre orice destinație, servicii de cazare la orice hotel, servicii de transfer aeroport – hotel - aeroport. Zbor.md înseamnă siguranță și suport non-stop.

Grăbește-te să cumperi un bilet de avion pe Zbor.md, ca să participi la următoarea extragere, din 24 ianuarie, unde chiar tu poți fi norocosul.

Comentarii