Bilete de avion de la Aeroportul Pulkovo (Аэропорт Пулково)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Pulkovo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Federaţia Rusă, Sankt Petersburg
  • Cod IATA: LED
  • Fus orar: Europe/Moscow
  • Longitudine: 30.2625
  • Latitudine: 59.8003

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Pulkovo

image

Descriere aeroport

Cel mai aglomerat aeroport din Rusia, în afară de cea mai mare zonă Moscova, Aeroportul St. Petersburg Pulkovo este situat la 17 km (10 mile) sud de Sankt Petersburg.

Număr de terminale

Un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul transferă pasagerii între terminalele interne și internaționale (Pulkovo 1 și 2, respectiv), timpul de călătorie este de 15 minute.

Accesul din oraș

Autobuzele publice 13 și 39 conectează Aeroportul St Petersburg Pulkovo de oraș. Autobuzul 13 pleacă din partea din față a clădirii de birouri centrale la Pulkovo 2. Autobuzul 39 se îndepărtează din fața Pulkovo 1 și circulă la stația de metrou Moskovskaya, oprindu-se pe drum la Kievskoeshosse. Un singură călătorie costă руб23. Călătorii pot lua autobuzul de transfer K39 de la Pulkovo 1 și autobuzele K3, K13 și K113 de la Pulkovo 2 spre centrul St. Petersburg. Timpul de călătorie este de aproximativ 25 de minute, iar tariful este de руб35. Există, de asemenea, microbuze, care sunt doar marginal mai scumpe decât autobuzele locale; acestea pleacă pentru St Petersburg din afara ambelor terminale și circulă la stația de metrou Moskovskaya. Taxiurile sunt disponibile din afara terminalelor.

Știați că

Aeroportul servește ca un hub pentru Rossiya Airlines (fostă Pulkovo Aviation Enterprise), și ca oraș central pentru Nordavia. În 2013, 12.9 milioane de pasageri au călătorit prin aeroportul Pulkovo, făcându-l al treilea cel mai aglomerat aeroport din Rusia și statele post-sovietice.