Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Narita (成田国際空港)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Narita pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Japonia, Tokyo
  • Cod IATA: NRT
  • Fus orar: Asia/Tokyo
  • Longitudine: 140.3864
  • Latitudine: 35.7647

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Narita

image

Descriere aeroport

Aeroportul Internațional Narita Tokyo este unul dintre cele două aeroporturi internaționale care deservesc capitala Japoniei, dar operează majoritatea rutelor internaționale, în interiorul și în afara orașului, și este situat la 65 kilometri (40 mile) est de Tokyo. Servește ca principal hub internațional al Japan Airlines, All Nippon Airways, Nippon Airlines Cargo, și transportatorilor low-cost Jetstar Japonia și Vanilla Air. De asemenea, servește ca un hub pentru Delta Air Lines și United Airlines. În conformitate cu legislația japoneză, acesta este clasificat ca un aeroport de primă clasă.

Număr de terminale

Un autobuz de transfer gratuit leagă cele două terminale, care sunt de aproximativ 10 minute depărtare.

Accesul din oraș

Pasagerii ar trebui să verifice de care terminalul au nevoie înainte de a pleca spre aeroport deoarece terminalele au stații de cale ferată separate: Narita Airport Station (Terminal 1) și Stația Aeroport (Terminal 2). Serviciul de mare viteză Narita Skyliner al Căilor Ferate Electrice Keisei este cea mai rapidă opțiune între aeroport și centrul orașului Tokyo, printr-o schimbare pe Linia Yamanote a Căilor Ferate Japoneze, la Nippori (timp de călătorie: 47 minute, tariful de: ¥ 2.400 pentru Skyliner, plus ¥ 150 pentru linia Yamanote). Japan Railways operează, de asemenea, Narita Express doar cu rezervare în centrul orașului Tokyo (timp de călătorie: 56 minute; tariful ¥ 2940), precum și trenuri rapide fără rezervare, care servesc Tokyo și destinații regionale. În plus, Căile Ferate Electrice Keisei oferă un serviciu direct la Aeroportul Tokyo Haneda (timp de călătorie: 91 minute, tariful de: ¥ 1.740). Autobuzul Keisei Bus execută servicii la un număr de destinații din Tokyo. Timpul de călătorie în oraș poate fi de până la 90 de minute, și tarifele încep de la aproximativ ¥ 3000. Transportul cu autobuzul funcționează la Aeroportul Haneda, Stația Tokyo, Shinjuku și hoteluri importante din Tokyo, oferind și mai multe servicii directe către alte orașe, cum ar fi Sendai, Utsunomiya și Omiya. Taxiurile și limuzinele sunt disponibile la aeroport. Aceasta este o opțiune costisitoare (tarif: în jur de 25.000 de yeni pentru destinațiile centrale din Tokyo), iar timpul de călătorie poate fi mult mai mult decât cu trenul.

Știați că

Narita ocupă cea mai mare parte a traficului internațional de călători spre și din Japonia, și este, de asemenea, un punct de legătură important pentru traficul aerian între Asia și cele două Americi. Acesta este al doilea cel mai aglomerat aeroport de pasageri din Japonia, cel mai aglomerat nod aerian de marfă din Japonia, și al 9-lea cel mai agloerat nod de transport aerian din lume.