Bilete de avion de la Aeroportul Tokio Haneda (羽田空港)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Tokio Haneda pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Japonia, Tokyo
  • Cod IATA: HND
  • Fus orar: Asia/Tokyo
  • Longitudine: 139.7797
  • Latitudine: 35.5522

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Tokio Haneda

image

Descriere aeroport

Cunoscut, de asemenea, sub numele de Aeroportul Internațional Tokyo, Aeroportul Tokyo Haneda este unul dintre cele două aeroporturi importante care deservesc capitala japoneză și este un centru major pentru zboruri interne. Haneda este situat la aproximativ 14 km (9 mile) sud de centrul orașului Tokyo. Aeroportul Internațional Tokyo este unul dintre cele două aeroporturi principale care servesc Zona Tokyo cel Mare, și este baza principală a două companii aeriene majore interne, Japan Airlines (Terminal 1) si All Nippon Airways (Terminal 2), precum și transportatorilor low-cost Air Do, Skymark Airlines, Skynet Asia Airways, și StarFlyer.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de trei terminale. Un autobuz gratuit de transfer operează între terminalul International si terminalele interne la fiecare șase minute. Transferurile între terminalele interne 1 și 2 se fac printr-o pasarelă în mișcare.

Accesul din oraș

Numeroase rute de autobuze regulate leagă aeroportul cu multe destinații din și în jurul orașului Tokyo, inclusiv autobuzul Haneda Airport Express de la Terminalul Internațional. Tariful pentru locații centrale din Tokyo este de aproximativ ¥ 1000. Taxiurile sunt disponibile în fața clădirilor terminalelor. Timpul de călătorie în locații centrale este de 25-40 de minute, în funcție de trafic.

Știați că

În decembrie 2009, ForbesTraveller.com a recunoscut Aeroportul Haneda ca aeroportul cel mai punctual în lume timp de doi ani la rând, cu 94,3% din zborurile sale cu decolare la timp și 88,6% sosite la timp.