Zboruri din orașe din Republica Moldova către Tenerife

Zboruri ieftine din Republica Moldova către Tenerife

Tenerife este cea mai mare dintre insulele din arhipelagul spaniol Canare, situate în Oceanul Atlantic, la vest de coasta Marocului. Cunoscută pentru climatul său plăcut, plaje spectaculoase și peisaje vulcanice impresionante, Tenerife este o destinație turistică populară pe tot parcursul anului.


Unul dintre punctele sale de atracție majore este Parcul Național Teide, gazduind vârful Teide, cel mai înalt vârf din Spania și al treilea cel mai înalt vulcan activ din lume. Peisajele sale vulcanice, semidesertice, sunt cu adevărat spectaculoase și oferă oportunități excelente pentru drumeții și explorări.


Capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife, este un amestec vibrant de cultură și istorie, unde puteți explora clădiri istorice, piețe aglomerate și bucurați-vă de o varietate de restaurante și baruri. La fel de populare sunt și stațiunile turistice din sudul insulei, cum ar fi Playa de las Américas și Los Cristianos, care oferă o gamă largă de facilități pentru relaxare și distracție.


Tenerife este, de asemenea, renumită pentru festivalurile sale, cum ar fi Carnavalul din Santa Cruz de Tenerife, care este al doilea ca mărime din lume, după cel din Rio de Janeiro. Această sărbătoare vibrantă aduce laolaltă localnici și turiști într-o explozie de culoare, muzică și dans pe străzile capitalei insulei.


Cu o varietate de atracții naturale, culturale și de divertisment, Tenerife este o destinație perfectă pentru cei care caută să se relaxeze pe plajă,