Zbor.md
turkish.png

Bilete de avion Turkish Airlines

Rezervă acum! Prețurile se pot modifica! Suport Clienți 24/7

Zboruri Turkish Airlines disponibile din Moldova

Destinații de la cel mai mic preț posibil!

Turkish Airlines
De la Chișinău
Zboară din Chișinău

Top oferte de sezon

Vezi destinații populare acum

Turkish Airlines

Despre Companie

Turkish Airlines, cunoscută și sub numele de Türk Hava Yolları în limba turcă, este una dintre cele mai mari companii aeriene din lume și este mândria națională a Turciei. Cu sediul în Istanbul, această companie aeriană de renume mondial operează zboruri către peste 300 de destinații din întreaga lume, acoperind cele șase continente.Fondată în 1933, Turkish Airlines și-a construit reputația pe baza serviciilor de înaltă calitate, siguranței și confortului pasagerilor săi.

Punctele Forte

Cu o flotă modernă și variată, care include aeronave Airbus, Boeing și Embraer, Turkish Airlines oferă o gamă largă de opțiuni de călătorie pentru toate preferințele și bugetele.Unul dintre punctele forte ale Turkish Airlines este hub-ul său principal, Aeroportul Internațional Istanbul, care este unul dintre cele mai mari și mai moderne aeroporturi din lume. Cu facilități impresionante și servicii de primă clasă, Istanbul Airport servește ca un important centru de conexiuni pentru călătorii din toată lumea.

Program de loialitate

În plus față de serviciile de zbor regulate, Turkish Airlines se remarcă și prin programul său de loialitate, Miles&Smiles, care oferă beneficii și recompense atractive pentru pasagerii fideli. De la tarife competitive la opțiuni de divertisment la bord și mâncare delicioasă, experiența călătoriei cu Turkish Airlines este una memorabilă și plăcută pentru fiecare pasager. Cu o misiune de a conecta oameni și culturi din întreaga lume, Turkish Airlines continuă să își extindă rețeaua și să ofere servicii de înaltă calitate pentru călătorii de afaceri, vacanțe și aventuri în jurul globului.