Zbor.md
tarom big.png

Bilete de avion Tarom

Rezervă acum! Prețurile se pot modifica! Suport Clienți 24/7

Zboruri Tarom disponibile din Moldova

Destinații de la cel mai mic preț posibil!

Tarom
De la Chișinău
Zboară din Chișinău

Top oferte de sezon

Vezi destinații populare acum

Tarom

Compania aeriană TAROM

Prezentare și puncte forte

Iată câteva caracteristici cheie și puncte forte ale companiei:

1. Siguranță: TAROM acordă cea mai mare atenție siguranței zborurilor și respectă cele mai înalte standarde de siguranță din industria aviatică.
2. Experiență bogată: De la înființarea sa, TAROM a acumulat o vastă experiență în domeniul transportului aerian, operând atât rute interne, cât și internaționale.
3. Rețea de rute: TAROM oferă o gamă largă de destinații, conectând România cu diverse țări din Europa și din alte părți ale lumii.
4. Calitatea serviciilor: Compania se străduiește să ofere un nivel ridicat de servicii pasagerilor atât la bord, cât și la sol, oferind condiții confortabile de călătorie.
5. Profesionalismul echipajului: Echipajele TAROM sunt formate din angajați experimentați și profesioniști, pregătiți să asigure siguranța și confortul pasagerilor în timpul zborului.
6. Flotă modernizată: Compania își modernizează constant flota de aeronave, introducând aeronave moderne și eficiente pentru a asigura siguranța și confortul pasagerilor.
7. Program de loialitate: TAROM oferă clienților săi fideli un program de loialitate, care le permite să acumuleze puncte și să beneficieze de diverse privilegii.